Erzurum

Oltu Manevi Destek Biriminden amlamlı etkinlik

21:31 17 Mart 2017
Oltu Manevi Destek Biriminden amlamlı etkinlik

Oltu Devlet Hastanesi Manevi Destek Birimi, Oltu İlçe Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı ve Oltu Din Görevlileri Dernekleri tarafından düzenlenen etkinlikte hastane personeli, hasta ve hasta yakınlarına Kur'an-ı Kerim ve karanfil dağıtıldı.

Oltu Devlet Hastanesinde yatan hastaları odalarında tek tek ziyaret eden görevliler, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Kur’an-ı Kerim ve karanfil verdi.

Hastanede yatan hastalar, ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirerek, diyanet görevlilerine teşekkür etti.

Oltu İlçe Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan, yaptığı açıklamada, hem Şehitleri Anma Haftası hem de Tıp Bayramı dolayısıyla hastalara şifa dileklerini iletmeye geldiklerini söyledi.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın hediyelerini dağıttıklarını belirten Müftü Bayraktutan, "Hastalarımıza moral olmak için böyle bir etkinliği hayata geçirdik ve şifa dileklerimizi ilettik." dedi.

Manevi Destek Birimi görevlisi Eda Öztaş ise, Türkiye genelinde 14 ildeki hastanelerde manevi destek birimi açıldığını belirterek, "İlçemiz de manevi destek birimi açılan merkezlerden birisi. Biz burada hastalara, hasta yakınları ile hastane personeline moral ve motivasyon vermek için bulunuyoruz. Bugünkü programda büyük emeği olan ilçe müftümüze, davetimize icabet edip Oltu'ya gelen Türkiye Diyanet Vakfı yetkililerine ve Din Görevlileri Derneği Başkanımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Programa, Türkiye Diyanet Vakfı Şube İşlemleri Sorumlusu Ahmet Hamdi Yemenoğlu, Oltu Din Görevlileri Derneği Başkanı Ahmet Akçay ve hastane yönetimi katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.