Erzurum

Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 8. yılı

14:55 25 Mart 2017
Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 8. yılı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 8. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gözütok, mesajında ömrü boyunca birlik ve beraberliği her şeyin üstünde tutan, ülke ve Türk milleti için önemli hizmetlerde bulunan değerli gönül ve siyaset adamı Yazıcıoğlu'nun ölümünün üzerinden 8 yıl geçtiğini hatırlattı.

Yazıcıoğlu'nun vefatının üzerinden 8 yıl geçmesine rağmen, gönüllerdeki sevgisinin hiç azalmadığını belirten Gözütok, mesajında şunlara yer verdi:

"Gün geçtikçe insanlar onu daha iyi anlamaya başladı. Günümüz Türkiye'si şartlarına bakınca 'ona ne kadar da ihtiyacımız varmış' diyoruz. Ülkenin çimentosu, TBMM'nin sigortasıydı. Sağdan, soldan her kesimin üzerinde birleştiği tek adamdı. Büyük vefa adamı, dava adamı, mangal yürekli biriydi. Doğru bildiğini korkmadan, çekinmeden söyleyen yiğit adamdı. Kim ne der diye bakmaz, hak ne der diye bakardı. Aslında o siyaset yapar görünen Allah dostu bir civandı. Biz dava ve yol arkadaşları olarak 8 yıldır çözülemeyen, bir bir kapatılan soruşturma dosyalarının takipçisiyiz. Katilleri hukuk önünde hesap verene kadar bu dosyalar kapanmayacaktır. Sonuna kadar gideceğiz."

Kim olursa olsun katilleri hesap vermeyene kadar yüreklerindeki yangının sönmeyeceğini aktaran Gözütok, "Eminim milletin derin vicdanında da bu dosya katiller bulunana kadar kapanmayacaktır. Ey yiğit adam, davan emin ellerde rahat uyu. Ruhun şad, mekanın cennet olsun. Seni unutmayacağız, unutturmayacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.