Erzurum

İhracatçılara Türk Eximbank kredileri tanıtıldı

17:08 17 Nisan 2017
İhracatçılara Türk Eximbank kredileri tanıtıldı

Doğu Anadolu ihracatçılara Türk Eximbank tarafından sağlanan kredi imkanları ile sigorta programları ve devlet desteklemeleri anlatıldı.

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliğinden (DAİB) yapılan açıklamaya göre, DAİB Akademi tarafından Türk Eximbank uzmanlarının katılımıyla ihracat kredileri ve desteklemeleri konusunda bilgilendirme programı düzenlendi.

Türk Eximbank Trabzon Krediler Pazarlama Yöneticileri Gökhan Eroğul ile Yakup Yıldız'ında katılımıyla düzenlenen programda, Türk Eximbank ihracat ve yatırım kredi ürünleri ile ihracat sigortaları ile uluslararası yatırım finansman fırsatları tanıtıldı.

Programda ayrıca DAİB uzmanlarınca ihracata yönelik devlet destekleri tanıtıldı.

DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, düzenlenen bilgilendirme programlarının önemine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Amacımız firmalarımızı daha da bilinçlendirip yaptıkları işin ne kadar önemli olduğu hakkında bilgilendirmek ve mevcut olan teşviklerden faydalanmalarını sağlamaktır. Üyelerimize yönelik ihracat alanındaki bütün gelişimleri ve yeni uygulamaları duyurabilmek ve üyelerimizin bunlardan yararlanabilmelerini sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu toplantılarla, sunumlarla kaynaklara erişim konusunda doğru bilgilendirmelere devam edeceğiz."




YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.