Erzurum

Oltu'da asayiş toplantısı

21:34 08 Eylül 2017
Oltu'da asayiş toplantısı

Erzurum'un Oltu ilçesinde aylık asayiş toplantısı düzenlendi.

Oltu Kaymakamlığı Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, ana gündem maddesini yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilerin güvenlikli bir şekilde taşınması oluşturdu.

Toplantıda, öğrenci taşımacılığı yapan esnaflar sıkıntılarını dile getirilirken okul aile birliği başkanları da taleplerini aktardı.

Kaymakam Şenol Turan, yeni eğitim öğretim yılında öğrenci taşımacılığı konusunu sorunsuz bir şekilde halletmeyi planladıklarını ifade etti.

Öğrenci taşımacılığı konusunda bir takım sorunların olduğuna işaret eden Turan, bu konuda kronikleşmiş sorunlar olduğunu belirterek, problemlerle ilgili tüm notlarını aldıklarını kaydetti.

Okul Aile Birliği Başkanlarının taleplerini dinleyen Turan, "Elimizden geldiği kadar hep birlikte sorunları ortadan kaldırmak için çaba göstereceğiz." dedi.

İlçe Emniyet Müdür Vekili İsa Kuzey, öğrenci taşımacılığında, "S" plaka sisteminin kalkacağı, yerine "D ve K" plaka uygulamasına geçileceğine ve yeterli sayıda plaka verileceğinin müjdesini verdi.

Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Manas Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, okul aile birliği başkanları, öğrenci taşımacılığı yapan esnaflar ve köy muhtarları katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.