Erzurum

Erzurum E-80 karayoluna üst geçit yapılacak

20:49 25 Eylül 2017
Erzurum E-80 karayoluna üst geçit yapılacak

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, E-80 karayolunda yaşanan trafik kazalarını önlemek amacıyla bölgeye üst geçit yapılması için çalışma başlatıldığını bildirdi.

Ilıcalı, yazılı açıklamasında, kentin Hasan Basri Mahallesi'nde bulunan E-80 karayolu üzerinde yaşanan ölümlü trafik kazalarından dolayı inceleme başlattığını anımsatarak, söz konusu bölgeye üst geçit yapılması için Karayolları 12. Bölge Müdürülüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldığını belirtti.

Hasani Basri Mahalle sakinlerinden gelen taleplerini dinlediğini aktaran Ilıcalı, bu talepler doğrultusunda girişimde bulunarak, söz konusu mahallenin Belediye Evleri Mevkisi'ne üst geçit yapılması için girişimde bulunduğunu kaydetti.

Ilıcalı, söz konusu bölgeye üst geçit yapılmasının elzem olduğunu belirterek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sürücülerin hız ihlali nedeniyle burada birçok ölümlü kaza yaşanmış ve yaşanmaya da devam ediyor. Karayolları 12. Bölge Müdürlüğümüzden yetkili bir arkadaşımızla bölgede incelemede bulunduk. Bölgeye üst geçidin yapılmasının zorunlu olduğu hususunda karar verdik. Yaşanan kazaların önüne geçmek ve vatandaşın güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmesini sağlamak için üst geçit çalışmalarına başlandı."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.