Erzurum

Zeytin Dalı Harekatı

17:21 21 Ocak 2018
Zeytin Dalı Harekatı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, Zeytin Dalı Harekatı'nın, emperyalist ülkelerin 100 yıllık projelerini çökerten bir operasyon olduğunu belirtti.

Burucu, yaptığı yazılı açıklamada, tarih boyunca mazlumların yanında olan Türk milletinin, can güvenliği, şerefi ve istiklali söz konusu olduğunda tüm tehdit unsurlarını bertaraf ettiğini dile getirdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, sınır güvenliğini tehdit eden teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla Suriye'nin kuzeyindeki Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı başlattığını hatırlatan Burucu, şunları kaydetti:

"Bölgemizde ve özellikle Suriye'de yaşanan otorite boşluğundan yararlanmak isteyen bu terör örgütleri, emperyalist güçlerin maşalığını yapmaktadır. Zeytin Dalı Harekatı, emperyalist ülkelerin başarmak üzere oldukları 100 yıllık projelerini çökerten bir operasyondur. TÜMSİAD olarak, her zaman olduğu gibi devletimizin ve kahraman ordumuzun yanında olarak Mehmetçiklerimize dualarla dolu başarılar dileriz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.