Erzurum

Zeytin Dalı Harekatı'na destek

16:41 28 Mart 2018
Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Oltu'da kahvehane işletmeciliği yapan Fuat Çelik, bir günlük kazancını Afrin'de operasyon yapan askerlere bağışladı.

İş yerinin camlarına "Bugünkü kazancımız Afrin'de görev yapan Mehmetçiklerimize gönderilecektir" yazısı asan Çelik'in duyarlı davranışı ilçede takdirle karşılandı.

Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Afrin'deki Mehmetçiğe destek olmak amacıyla bir günlük kazancını onlara bağışlamak istediğini söyledi.

Kampanyaya halkın yoğun katılım gösterdiğini ve satışlarının her günkünden fazla olduğunu ifade eden Çelik, şöyle konuştu:

"Afrin'deki askerlerimiz için böyle bir kampanya yaptık. Bir günlük kazancımızı Mehmetcik Vakfı'na bağışlayacağız. Müşterilerimiz de her gün olduğundan daha fazla ilgi gösteriyorlar. Çorbada bizim de bir tuzumuz olsun istedik. Devletimizin girmiş olduğu Afrin harekatında askerlerimizi yürekten destekliyoruz. Askerlerimizin de zaferlerle sağ salim ülkemize dönmelerini, burunlarının dahi kanamamasını istiyoruz. Böyle bir günde vatanımıza bir günlüğüne bağışta bulunmak istedik. Birliğe, beraberliğe, bütünlüğe ihtiyacımız olan bugünde vatanımıza böyle bir şey yapmayı düşündüm. Karınca kararınca elimizden geldiğince bir desteğimiz oluyor."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.