Erzurum

TÜMSİAD Şube Başkanı Burucu'dan "erken seçim" açıklaması

11:13 19 Nisan 2018
TÜMSİAD Şube Başkanı Burucu'dan "erken seçim" açıklaması

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, erken seçimle ilgili, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hem ekonomik, hem de sosyal anlamda emin adımlarla yürüyüşünün önü kesilmek istendiğinden, kaos planlarının bertaraf edilmesi için yeni sistemin bir an önce hayata geçirilmesi amacıyla atılan bu önemli adımı sonuna kadar desteklemeyi bir vatandaşlık görevi olarak görmekteyiz." dedi.

Burucu, yaptığı yazılı açıklamada, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı erken seçim çağrısının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da karşılık bulduğunu aktaran Burucu, "Allah seçimi ülkemiz, milletimiz ve İslam alemi için hayırlara vesile kılsın." ifadesini kullandı.

Burucu, şunları kaydetti:

"Ülke olarak içinden geçmekte olduğumuz bu denli zor bir süreçte, ülkemiz menfaatlerinin korunması adına, içerideki ve dışarıdaki şer ittifakını bir kez daha hayal kırıklığına uğratan bu adımı aynı zamanda bir milli birlik çağrısı olarak görmekteyiz. Gücüyle, duruşuyla, tavrıyla ve inancıyla dünya mazlumlarının umudu, şer odaklarının korkulu rüyası haline gelen büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hem ekonomik, hem de sosyal anlamda emin adımlarla yürüyüşünün önü kesilmek istendiğinden, kaos planlarının bertaraf edilmesi için yeni sistemin bir an önce hayata geçirilmesi amacıyla atılan bu önemli adımı sonuna kadar desteklemeyi bir vatandaşlık görevi olarak görmekteyiz. Aziz milletimize karşı kurulan tuzakların sandıkta bozulacağına olan inancımızla, 24 Haziran seçimlerinin bir kez daha hayırlar getirmesini niyaz ediyoruz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.