Erzurum

Oltu'da Kur'an kursu öğrencilerine yıl sonu etkinliği

16:42 12 Mayıs 2018
Oltu'da Kur'an kursu öğrencilerine yıl sonu etkinliği

Erzurum'un Oltu ilçesinde eğitimini tamamlayan 99 öğrenci için yıl sonu etkinliği düzenlendi.

Oltu Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Güllük Cami Kur'an Kursu ve 15 Temmuz Şehitler Bilgi Evi'nde 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitim gören öğrenciler için Efkan Ala Kültür Merkezi'nde etkinlik gerçekleştirildi.

İlçe müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan, burada yaptığı konuşmada, Kur'an-ı Kerim kurslarına yoğun ilgi gösterildiğini söyledi.

Öğrencilerin mezuniyet heyecanı yaşadığını ifade eden Bayraktutan, "Kur'an okurken bir Müslüman olarak heyecan duymamak elde değil. Onların mezuniyetlerinden duydukları gurura ortak olduğumuzu görmek, bu sahnelerde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın Kur'an bülbülü gibi şakıdıklarına şahit olmak, tarifi mümkün olmayan bir duygu ve heyecan katıyor." diye konuştu.

Bayraktutan, kurslara ilgi gösteren çocuklara, onları destekleyen ailelerine ve çocukların eğitimine katkı sağlayan kurs görevlilerine teşekkür etti.

Programda "Salavat Yarışması"nda dereceye giren öğrencilere İlçe Müftüsü Bayraktutan, plaket takdim etti. Kursa katılan öğrencilerin belgelerini almasıyla program sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.