Erzurum

Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz'dan TEKNOKENT'e ziyaret

11:35 06 Ekim 2018
Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz'dan TEKNOKENT'e ziyaret

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Saih Kaygusuz, proje geliştirme, paylaşım ve proje eğitimi kapsamında AR-GE birimi çalışanlarıyla birlikte Atatürk Üniversitesi TEKNOKENT'i ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz'un TEKNOKENT Müdürü Doç. Dr. Ersin Kahraman'la bir araya gelip kurumla ilgili bilgi aldığı ve birimleri gezdiği ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kaygusuz, son dönemin en önemli gelişmelerinden birinin de "Kodlama ve Robotik Teknoloji"ler olduğunu ifade etti.

Milli Eğitim bünyesinde öğrencilerin bu yüzyılın ihtiyacı olan yepyeni bir iletişim diliyle karşı karşıya kaldığını aktaran Kaygusuz, "Bu yüzden onların bu gelişmelerden uzak olması düşünülemez. Bu amaçla bakanlığımızın da desteklediği Kodlama ve Robotik teknolojileri bağlamında çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaygusuz, şunları kaydetti:

"TEKNOKENT ziyaretimiz, bu konuda yapılacak azami işbirliğini başlatma ve ilerleyen dönemde de sürdürmeye yöneliktir. Çağ neyi gerektiriyorsa onu öğrencilerimize sunmak ana hedefimizdir. Doç. Dr. Ersin Karaman'a da misafirperverliği ve nezaketi için teşekkür ediyorum. Eğitim ve paylaşım işbirliğini en uygun zeminlerde kullanmaya ve kurumlar arası işbirliğini sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle desteklerinden dolayı Atatürk Üniversitesi'ne teşekkür ederim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.