Eskişehir

Eskişehir'de dolandırıcılık iddiası

17:06 01 Eylül 2015
Eskişehir'de dolandırıcılık iddiası

Kendilerini telefonda cumhuriyet savcısı olarak tanıtıp iki kişinin 100 bin lirasını dolandırdıkları iddia edilen 2 zanlı, yakalandı

Eskişehir'de, kendilerini cumhuriyet savcısı olarak tanıttıkları iki kişinin 100 bin lirasını dolandırdığı iddia edilen 2 zanlı, gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, bir bankadan 95 bin lira kredi çeken K.K (61) ile H.Ç'nin (72) 5 bin lirasının telefonda kendisini savcı ve polis olarak tanıtan şüpheliler tarafından dolandırılmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Olayın şüphelileri olarak A.T (19) ve M.K (27), Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından oluşturulan özel ekipler tarafından kent merkezinde yakalandı.

Zanlılar, emniyetteki ifadelerinin ardından "nitelikli dolandırıcılık" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü, kentte son günlerde kendisini polis, savcı gibi kamu görevlisi olarak tanıtarak yapılan dolandırıcılık olaylarında artış olduğuna dikkati çekerek, bu konuda uzman özel ekiplerin oluşturulduğunu, vatandaşların mağdur olmaması amacıyla gerekli çalışmalara başlandığını bildirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.