Eskişehir

Eskişehir'den kısa kısa

15:14 02 Eylül 2015
Eskişehir'den kısa kısa

Tepebaşı Belediyesi spor alanında başarılara imza atıyor

Tepebaşı Belediyesi spor alanında başarılara imza atarken geleceğe yönelik atılımlarını gerçekleştiriyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Tepebaşı Belediyesi Spor Kulübü Kız Voleybol takımı geçen sezon tamamen kendi alt yapısından yetiştirdiği sporcularla bölgesel ligden 3. Lige çıkmayı başardığı belirtildi.

Kulüp Başkanı Mete Yılmaz, kulüp yöneticisi Yaşar Tepekaya, Antrenörler Özkan ve Fatma Çimenli’nin katıldığı imza töreninde konuşan Başkan Ataç, "2015 - 2016 sezonunda 3. Ligde zorlu bir grupta mücadele edecek olan takımımızın hedefi bu zorlu ligde başarılı olmaktır. Bu vesile ile iki tecrübeli oyuncuyu kadromuza kattık. Ekibimize başarılı bir sezon diliyorum" ifadelerini kullandı.

- Tepebaşı Belediyesi'nden ücretsiz servis

Tepebaşı Belediyesi yaşamı kolaylaştırmaya devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, Tepebaşı Belediyesi ulaştırma birimi tarafından organize edilen ücretsiz pazar servisleri Tepebaşı bölgesinin çeşitli noktalarından semt pazarlarına ulaşım sağlıyor.

Salı, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Tepebaşı bölgesinde kurulan semt pazarlarına ücretsiz olarak ulaşım sağladığı kaydedildi.

- Yüksek sıcaklıkta asfalt çalışması devam ediyor

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Ekipleri yüksek sıcaklıkta zorlaşan koşullara rağmen bölgede planlı çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, asfalt serme işi sırasında yüz derecenin üzerine çıkan sıcaklığa rağmen Yeşiltepe, Şirintepe, Eğriöz, Batıkent ve Muttalip’de kilittaş, asfalt kaplama ve asfalt öncesi yol hazırlık çalışmaları yapan Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Tepebaşı’nda yaşam alanlarının kalitesini yükseltmeye devam ettiği kaydedildi.

- Eskişehir örnek alınıyor

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda büyük ilgi gören Eskişehir alanını ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamada, İzmir Enternasyonal Fuarı'nda kurulan Küçük Eskişehir'i, İzmir halkının yanı sıra çeşitli belediye başkanları da ziyaret ederek örnek belediyecilik çalışmalarını inceleme fırsatı buldukları kaydedildi.

İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Eskişehir alanını ziyaret ederek Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeleri örnek almak istediğini belirtti.

 Başkan Akpınar, Eskişehir’e daha önce Karşıyaka Belediyesi olarak teknik gezi düzenlediklerini bildirerek Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeleri örnek almak istediklerini ifade etti.

Akpınar ayrıca Karşıyaka'da bir tema parkı kurmak için çalışmalar yaptıklarını ve Eskişehir Masal Şatosu'nun bir benzerini bu parkta inşa etmek istediklerini bildirdi.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.