Eskişehir

Antalya'da dolandırdılar Eskişehir'de yakalandılar

12:26 07 Ekim 2015
Antalya'da dolandırdılar Eskişehir'de yakalandılar

Kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp Antalya'da yaşayan 65 yaşındaki bir kişiyi dolandırmak istedikleri öne sürülen 3 kişi, Eskişehir'de gözaltına alındı

 Kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp Antalya'da yaşayan 65 yaşındaki bir kişiyi dolandırmak istedikleri öne sürülen 3 kişi, Eskişehir'de yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Antalya'da yaşayan Ahmet K'yi telefonla arayıp savcı olduğunu söyleyen zanlı, "Güvenlik güçlerimiz tarafından terör örgütüyle bağlantılı olduğunuz tespit edildi. Elimizde ses kayıtlarınız var" diyerek bu kişiden verdiği hesap numarasına 40 bin lira yatırmasını istedi. 

Bu gelişmelerin üzerine kendisinin dolandırılmak istendiğini anlayan Ahmet K, Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne başvurdu.  

Bu kişinin Ahmet K'ye verdiği hesap numarasının Eskişehir'de olduğunu belirleyen güvenlik güçleri, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle irtibata geçti. 

Eskişehir'de bir banka şubesi önünde Ahmet K'den gelecek 40 bin lirayı bekleyen şüpheliler, Murat K, Can T. ile Mustafa G, Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Zanlılar, sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.