Eskişehir

Vali Tuna, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi

10:57 27 Kasım 2015
Vali Tuna, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi'ni ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, derneğin yaptığı çalışmalar hakkında Şube Başkanı Hacı Şahin'den bilgi alan Vali Tuna, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanında olduklarını bildirdi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin büyük bir devlet olduğunu belirten Vali Tuna, bu coğrafyada yaşanan birliği ve beraberliği kimsenin bozamayacağını kaydetti. 

Vali Tuna, bir şeye ihtiyaçları olursa kendisine doğrudan ulaşabileceklerini anlatarak, "Sizler, vatanın bölünmez bütünlüğü, milli birlik ve beraberliğimizin korunması için üstün fedakarlıklar göstererek canı, kanı pahasına, ölümü bile göze alarak göğsünü siper etmiş şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyorum. Hayatta olan kahraman gazilerimize, şehitlerimizin ve gazilerimizin değerli ailelerine şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vatanın bölünmez bütünlüğünün bozulamayacağını ve bu konuda üzerlerine düşen bir görev varsa yapmaya hazır olduklarını bildirdi.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.