Eskişehir

Maçın ardından

21:39 28 Kasım 2015
Maçın ardından

 Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 3-2 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçına ilişkin, "Her hafta aynı ciddiyetle oynayacağız. Öyle yaparsak yukarılara doğru çıkacağız" dedi.

Aybaba, maçın ardından yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu ile zor bir maç oynadıklarını bildirdi.

Şehrin dinamiklerinin bu maçla harekete geçtiğini anlatan Aybaba, şöyle konuştu:

"Bu maça gelen herkese teşekkür ediyorum. Başlangıç buydu. Oyuncularım mükemmele yakın oynadı. 9 haftalık bir bekleyişin ardından stres yaşamak, pozisyon hataları yapmak doğal. Bunları düzelteceğiz. Bu bir başlangıç. İlk yarının bitimine 4 hafta var. Her hafta aynı ciddiyetle oynayacağız. Öyle yaparsak yukarılara doğru çıkacağız."

 

- Mersin İdmanyurdu cephesi

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise oyunun genelinde iyi oynamamalarına rağmen maçtan bir puan alma şansını yakaladıklarını bildirdi.

Oyunun genelinde Eskişehirspor'un hakim olduğunu ifade eden Korkmaz, "Maçı berabere bitirebilirdik. Önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.

 

- Pedriel, Khalili'nin formasını giydi

 

Mersin İdmanyurdu futbolcusu Ricardo Pedriel yanlış formayla sahaya çıktı.

Pedriel, maça ilk 11'de başlayan takım arkadaşı Abdulrahman Khalili'nin 55 numaralı formasıyla sahada yer aldı. İlk yarıda bir süre, arkasında Khalili yazan iki 55 numaralı futbolcu sahada mücadele etti. Mersin İdmanyurdu malzemecisi, daha sonra soyunma odasına giderek, Pedriel'in 58 numaralı formasını getirdi. Maçın hakemi Cüneyt Çakır uyarıldıktan sonra karşılaşmayı durdurdu. Pedriel, formasını değiştirdikten sonra maç kaldığı yerden devam etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.