Eskişehir

Cizre'deki terör saldırısına tepkiler

16:35 26 Ağustos 2016
Cizre'deki terör saldırısına tepkiler

Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Cizre'de polis kontrol noktasına bomba yüklü kamyonla düzenlenen terör saldırısına ilişkin, "terör örgütlerine karşı milletçe birlik beraberlik anlayışını ve dayanışmamızı en üst düzeyde tutmalıyız" dedi.

Vali Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, hain ve alçakça saldırıların Türk milletinin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini bozmaya yönelik olduğunu belirtti.

Kalleş saldırılarda hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı, hastanelerde tedavi gören yaralılara acil şifalar dileyen Vali Çelik, şunları kaydetti:

"Bu hain şer güçlerine karşı milletçe birlik ve beraberliğimizi bozmadan, birbirimize karşı olan sevgimizi, saygımızı kaybetmeden, milli şuurumuzu artırarak ve provokasyonlara kapılmadan itidalli davranarak bu zor günleri atlatacağız ve bütün şer odaklarına Türk milletini kimsenin ayıramayacağını ve devletimizi bölmeye güçlerinin asla yetmeyeceğini göstereceğiz. Bizi ayırmak veya kaosa sürüklemek isteyen bütün terör örgütlerine karşı milletçe birlik beraberlik anlayışını ve dayanışmamızı en üst düzeyde tutmalıyız. Gücünü, yüreği vatan ve millet sevgisi ile çarpan yüce Türk halkından alan devletimiz, bundan sonrada bu tür terör olaylarına gerekli cevabı ve karşılığı misliyle verecektir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.