Eskişehir

Vali Çelik, Mihalıççık ilçesinde

12:26 11 Ekim 2016
Vali Çelik, Mihalıççık ilçesinde

Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Mihalıççık ilçesini ziyaret etti.

Vali Çelik, Kaymakam Mahsun Çiftçi'den ilçenin coğrafi konumu, eğitim ve sağlık durumu, turizm potansiyeli, asayişi ve nüfusu hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Vali Çelik, Kaymakam Çiftçi ve beraberlerindeki heyet Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal'ı makamında ziyaret etti.

Belediye tarafından yapılan çalışmaları aktaran Başkan Uysal, Vali Çelik'in ilçeye yaptığı ziyaretin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

İlçenin gün yüzüne çıkmamış birçok zengin değerleri olduğunu söyleyen Uysal, bunları tanıtmak için çeşitli projeler ürettiklerini kaydetti.

Vali Çelik ise sevgi ve hoşgörünün sembolü olan Yunus Emre'nin yaşamı boyunca tüm insanlığa hizmet etmek için uğraştığını ifade etti.

Mihalıççık ilçesinin önemli bir misyonu devam ettirdiğini vurgulayan Vali Çelik, "Kültür ve turizm potansiyeli yüksek olan ilçemiz, geçmişten gelen değerlerimize sahip çıkmaktadır. Bu değerlerin tanıtımına katkı sunmak için valilik olarak bizde elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi.

Vali Çelik, Kaymakam Çiftçi, Başkan Uysal ve beraberlerindekiler daha sonra Mihalıççık Belediyesi Doğal Taş Kursu Atölyesine giderek incelemede bulundu.

Heyet, son olarak ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.