Eskişehir

Eskişehir'de gasp iddiası

15:02 03 Kasım 2016
Eskişehir'de gasp iddiası

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde eve hırsızlık amacıyla giren şüphelinin, yaşlı ev sahibini darbedip parasını çaldığı öne sürüldü.

İddiaya göre, Göcenoluk köyünde yalnız yaşayan 72 yaşındaki Mehmet Üzüm'ün evine gece saatlerinde giren kimliği belirsiz kişi, ev sahibini önce darbetti, daha sonra bayılttı. Sabah saatlerinde kendine gelen Üzüm, pantolonunun cebindeki yaklaşık bin liranın çalındığını fark etti.

Daha sonra köy muhtarını ve oğlunu telefonla arayarak yaşadığı olayı anlatan Üzüm, yakınları tarafından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Zanlının, yakalanması için çalışma başlatıldı.

Vücudunda darp izleri bulunan ve kalça kemiğinin kırık olduğu belirlenen Üzüm, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yalnız yaşıyorum. Gece saatlerinde televizyon izlediğim sırada birden kapı açıldı. Bu sırada gözüme ışık tutan birisi üzerime çullanarak beni yere düşürdü. Yüzümü beyaz örtüyle kapattı. Yüzünü hiç göremediğim kişiye 'Oğlum, canıma kastetme, cebimdeki parayı al.' dedim. Bana bir şeyler koklatmaya çalıştı. Bu sırada bayılmışım. Sabaha karşı kendime geldiğimde muhtarı ve oğlumu arayarak durumu anlattım." ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.