Eskişehir

Eskişehir'den kısa kısa

14:52 19 Mart 2017
Eskişehir'den kısa kısa

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonunu ziyaret ederek, Eskişehir Bölge Temsilcisi Haydar Urfalı ve konfederasyona bağlı memur sendikalarının Eskişehir’deki temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantıda, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Türkiye Kamu-Sen Eskişehir Bölge Temsilcisi Haydar Urfalı ve konfederasyona bağlı memur sendikalarının Eskişehir’deki temsilcileriyle sohbet ederek kamu çalışanlarının sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Çakırözer, kamu çalışanlarının sıkıntılarını bildiğini söyleyerek, taleplerin hükümete iletilmesi ve mecliste dile getirilmesi için çaba göstereceğinin sözünü verdi.

- "16 Nisan ülkemiz için dönüm noktası"

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Tanatar Kalıp Fabrikası'ndaki yönetici ve işçilerle buluştu.

Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi'ni her yerde anlatmaya devam edeceğini ifade eden Karacan, "16 Nisan ülkemiz için bir dönüm noktası olacak, bazılarının anlattığı gibi yok rejim değişecek yok tek adam devri başlayacak bunlar yalan yanlış bilgilerle insanların kafasını karıştırmak için bu yola başvuruyorlar. 1923 tarihinden itibaren parlamenter sistemle yürütmeye çalıştığımız ülkemiz tıkanma noktasına geldi. Artık ülkemizin sıçrama noktası, bunu da inşallah aziz milletimiz 16 Nisan'da gösterecek." dedi.

Karacan konuşmasının ardından işçilerin sorularını da yanıtladı.

- Camilerde ilaçlama çalışmaları sürüyor

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Odunpazarı bölgesinde bulunan camilerde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Odunpazarı Belediyesi sınırlarında bulunan 168 cami ve mescidin 105’inde ilaçlama ve dezenfekte çalışması yapan ekipler çalışmalarına devam edecek.

Odunpazarı Belediyesinin ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarının ücretsiz olduğunu belirten yetkililer, Kırsal Hizmet Müdürlüğü tarafından verilen bu hizmetten faydalanmak isteyen cami derneklerinin taleplerinin en kısa zamanda değerlendirildiğini kaydetti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.