Eskişehir

Eskişehir ağlıyor! Aday çıkmazsa kayyum...

10:23 29 Kasım 2017
Eskişehir ağlıyor! Aday çıkmazsa kayyum...

Maddi açıdan tarihinin en zorlu günlerinden birini geçiren Eskişehirspor için bugün yapılacak kongrede aday çıkmaması halinde kayyum süreci başlayacak.

Eskişehirspor’un geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan olağanüstü kongresi bugün gerçekleştirilecek. Kongrede Eskişehirspor Kulübü Başkanlığı için aday çıkmaması durumunda oluşturulan divan tarafından nihai kongre için bir tarih belirlenecek. Nihai kongrede de aday çıkmaması halinde Eskişehirspor Kulübü’nün kayyuma devredilmesi süreci başlayacak. Sezon başında deyim yerindeyse ateşten gömleği giyip görevi devralan, ancak beklediği desteği göremeyince kongre kararı alan Sinan Özeçoğlu’nun yeniden aday olmayacağı öğrenildi. Kulislerde ise bugün kongre öncesinde eski başkan Halil Ünal’ın yeniden aday olacağı konuşuluyor. 
 
Takım dağılıyor!
 
Takım ise bir an önce kulübe sahip çıkılmasını bekliyor. Bugünkü kongrede de aday çıkmazsa teknik direktör Yücel İldiz’in görevden ayrılacağı ifade edilirken bugüne kadar bekleyen mevcut futbolcuların da kulübü TFF’ye verip boşa çıkması gündemde. Yani Türk futbolunun önemli değerlerinden Eskişehirspor; Ordu, Mersin, Gaziantep örnekleri gibi yok olma tehlikesiyle karşı karşıya.
 
Taraftarların gözyaşları
 
Eskişehirsporlu futbolcuların pazar günü oynanan Çaykur Rizespor maçı başlama vuruşunun ardından 1 dakika süresince taraftarın olduğu tribünlere doğru gidip alkış tutması ve Çaykur Rizesporlu futbolcuların da bu süre içerisinde kendi aralarında top çevirmeleri spor kamuoyunun en çok konuşulan konularından biri oldu. 1-1 biten maç sonunda ise taraftarlar gözyaşlarına hakim olamayıp ağladı. Eskişehirsporlu futbolcular da gözyaşı döktü.
 
Eskişehirspor’un sattığı oyuncular
 
Oyuncu    Bonservis

Sezer Öztürk    2.75 milyon Euro
Tarık Çamdal    4.75 milyon Euro
Alper Potuk    6.5 milyon Eruo
Veysel Sarı    700 bin Euro
Erkan Zengin    2.25 milyon Euro

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.