Eskişehir

Maçın ardından

19:36 11 Şubat 2018
Maçın ardından

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında Akın Çorap Giresunspor'u 3-1 yendikleri maçta galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zorlu bir müsabakayı geride bıraktıklarını kaydetti.

Zorlu bir dönemden geçtiklerini ifade eden İldiz, şöyle konuştu:

"Geçiş döneminde iyi futbol oynamaya çalışıyoruz. Büyük yatırımlar yapan Giresunspor buraya kazanmak için geldi. Yılmaz hoca gibi tecrübeli bir teknik direktörü takımın başına getirdiler. Biz de sahamızda kazanmalıydık. Bugüne kadar bizi ne olursa olsun destekleyen bilinçli bir seyircimiz vardı. Onlara haklı bir galibiyet hediye etmeliydik ve bugün bunu başardık. Dengeli başladık ve giderek açıldık. Golü bulduk. Maçı kazanmayı sonuna kadar hak ettik. Herkese güzel bir maç izlettik. Centilmence bir maç oldu. Bizim açımızdan iyi bir gündü."


- Vural: "Eskişehirspor çok ciddi bir 3 puan aldı"


Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise ikinci yarıda girdikleri net pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek, rakiplerinin çok önemli bir 3 puan aldığını dile getirdi.

Üç haftalık kötü gidişi durdurmak için sahaya çıktıklarını aktaran Vural, "Bir değişim oldu. İyi bir başlangıç yapmak isterdik. Hedefi olan bir takımdayız. Kaybettiğimiz bir şey yok. Kolay olmayacak bir hedefe sahibiz. Bugün maça iyi başladık ve iyi oynarken golü kalemizde gördük. Maçı çevirmek için uğraş verdik. Pozisyonları gole çeviremedik. İkinci devrede net pozisyonlar bulduk ancak değerlendiremedik. Eskişehirspor çok ciddi bir 3 puan aldı. Eskişehirspor'u ve seyircisini kutluyorum. Kendi oyuncularımı da kutluyorum." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.