Eskişehir

Maçın ardından

23:52 17 Eylül 2018
Maçın ardından

Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında Tetiş Yapı Elazığspor'u 3-1 yenen Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Erkan Sözeri, zor bir maçtan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Sözeri, Yeni Eskişehir Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, futbolcularının karşılaşmada iyi bir performans gösterdiğini belirterek, "Gençlerbirliği'nin Süper Lig takımı olduğunun farkındayız. Elazığspor'un gol yiyene kadar büyük bir mücadele verdiğini, defansı iyi kapattığını ve iyi müdafaa gösterdiğinin de bilincindeydik. Eksikliklerimiz var. Bunun da farkındayız." diye konuştu.

Sözeri, ligde 5'te 5 yapmalarına rağmen henüz istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını aktararak şunları kaydetti:

"Zor bir maç olacağını biliyorduk. Buna rağmen 5'te 5 yaparak yolumuza devam ediyoruz. Takımıma ve Eskişehir'e kadar gelen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Oyun olarak tam memnun olmasam da hedefe kitlenen bir oyuncu grubumuz var. Bir gol de olsa yememeliydik. İleride bir golün ne kadar kıymetli olduğunu hep birlikte göreceğiz. Bu maçı unutup önümüzdeki karşılaşmaya bakacağız. Osmanlı Stadı'nın saha şartları el verirse tabii ki orada oynamak isteriz. Taraftarımızın önünde oynamak isteriz. Ama olmazsa Eryaman Stadı bitene kadar burada da oynayabiliriz. Bunu süreç belirleyecek."

Tetiş Yapı Elazığspor'un teknik direktörü Orhan Kaynak ise karşılaşmada 60. dakikaya kadar iyi mücadele ettiklerini aktardı.

Pozisyon vermemelerine rağmen yedikleri ilk golün oyunun gidişatını değiştirdirdiğini kaydeden Kaynak, şöyle konuştu:

"İstediğimiz taktik anlayışla 60. dakikaya kadar iyi mücadele ettik. Fakat pozisyon vermememize rağmen yediğimiz gol, oyunun gidişatını değiştirdi. Maç öncesi çok çalışmıştık. Gençlerbirliği'nin neler yapabileceğini, iyi bir takım olduğunu biliyorduk. İlk yarı hakem maçı çok iyi yönetti ama ikinci yarıda ne olduğunu anlayamadık. Hakemin gözümüzün önündeki faule düdük çalmaması enteresandı. Her şeye rağmen mücadele eden, forvetimizin olmamasına rağmen ter döken futbolcularımı tebrik ediyorum. Aslında birçok pozisyon da bulduk fakat değerlendiremedik. Hayırlısı olsun."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.