Eskişehir

Eskişehir şehidine ağlıyor! Yürek yakan detay

08:08 17 Ocak 2020 2 Yorum Var
Eskişehir şehidine ağlıyor! Yürek yakan detay

Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde bombalı aracın patlaması sonucu şehit olan Piyade Binbaşı Şevket Tombul'un şehadet haberi Eskişehir'de yaşayan ailesine verildi. Şehit Binbaşı'nın küçük çocuğunun 6 aylık olduğu ve evladını en son 8 günlükken gördüğü belirtildi.

Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerden evli ve 2 çocuk babası Piyade Binbaşı Şevket Tombul'un Eskişehir'de yaşayan ailesine, Piyade Teğmen Sinan Bilir'in (29) acı haberi Tokat'ta oturan ailesine, Uzaman Onbaşı Mustafa Alpak'ın acı haberi ise memleketi Şanlıurfa'daki ailesine ulaştı.

ŞEHİT BİNBAŞI EVLADINI 8 GÜNLÜKKEN GÖRMÜŞ

Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde saat 16.30 sıralarında bombalı aracın patlaması sonucu evli ve iki çocuk babası Piyade Binbaşı Şevket Tombul şehit oldu. Şehit Şevket Tombul'un şehadet haberi Eskişehir'in Odunpazarı ilçesi Erenköy Mahallesi'nde bulunan annesi Şehnaz ve baba Necdet Tombul'a ulaştı. Acı haberi alan baba Necdet Tombul fenalaşarak eve gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan alınan bilgilere göre, şehit Binbaşı Tombul'un küçük çocuğunun 6 aylık olduğu ve evladını en son 8 günlükken gördüğü belirtilirken, şehit piyade binbaşının eşi Aslıhan Tombul'un Ankara'da olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Askerlerimizi başka topraklarda şehit veriyoruz yazik
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Bulut 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim gani gani rahmet eylesin ailesine büyük sabırlar versin inşallah
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.