Eskişehir

Yaşlı kadın İhtiyacınız var mı? diye soran jandarmaya bu yanıtı verdi

13:25 26 Mart 2020 11 Yorum Var
Yaşlı kadın İhtiyacınız var mı? diye soran jandarmaya bu yanıtı verdi

Jandarma Genel Komutanlığı, 65 yaşında ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için girdiği bir evde yaşlı çiftle, jandarma eri arasında yaşanan duygusal görüntüyü paylaştı.

Jandarma Genel Komutanlığı, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar için ilan edilen sokağa çıkma yasağı kapsamında Eskişehir'deki denetimlerde yaşanan bir olayı aktardı.

Komutanlığın resmi Twitter hesabında bu görüntüler, “Sen yeter ki gücenme. Söz veriyoruz, üzümler olduğunda yine geleceğiz” başlığıyla paylaşıldı. Görüntülerde yaşlı bir çift, "Bir ihtiyacınız var mı?" diye soran jandarmaya "Üzümler olunca da gelin" diyor.

 

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • emre 4 yıl önce Şikayet Et
    rabbim devlete millete zeval vermesin...
    Cevapla
  • Kerem 4 yıl önce Şikayet Et
    Irak sınırında Dağlıca taburunun olduğu tepenin aşağısında intikal edip mola vermiştik. Gece sınır ötesine geçecektik. Mola yerinde baktım ki askerlerin ellerinde üzüm var ben de aldım ama bir sahibi olduğu hiç aklıma gelmedi. Çünkü yakınlarda ev görmedim. Sahibi olan kadın geldi ve ne kadar bildiği beddua varsa askere etmişti. Çok pişman olmuştum ama olmuştu bir kere. Keşke hiç yemeseydim o üzümü. Keşke yakın bir yer olsa da parasını misliyle ödesem ama mümkün değil. Bir yanda üzüm olunca da gelin diyen gönlü zengin teyzem diğer yanda askerlere bağıra bağıra beddualar eden teyze.
    Cevapla
  • kardeş 4 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı anası budur işte
    Cevapla
  • Anatolia 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelirler hacı teyzem, üzümler olunca da gelir jandarma:))
    Cevapla
  • xray 4 yıl önce Şikayet Et
    aynı olayı bebekte kadıköy bakırköy yapsalar ne olur du acaba.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.