Takımdan çok ümitli: O kupayı istiyoruz

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, Ziraat Türkiye Kupasında 27 yıl aradan sonra final oynayacaklarını söyledi.

Takımdan çok ümitli: O kupayı istiyoruz
Takımdan çok ümitli: O kupayı istiyoruz
GİRİŞ 23.04.2014 21:35 GÜNCELLEME 23.04.2014 21:35

Ziraat Türkiye Kupasını çok istediklerini anlatan Başkan Hoşcan, "O kupayı da Eskişehir'e getirmek için camia, yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak teknik olarak hepimiz hazırız. İnşallah dostlukla başlayan, dostlukla biten bir müsabaka diliyorum." dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları münasebetiyle Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde Karamürsel İdmanyurdu 10 Numara Futbol Okulu minik oyuncuları ve Eskişehir Nesrettin Hoca Ortaokulu arasında bir dostluk maçı yapıldı. 20 dakika süren müsabakada dostluk kazandı. Maçı izleyen Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan burada bir açıklama yaptı.

Bu sene 2. sezona iyi başlamadıklarını aktaran Hoşcan, "2. yarı performansımızın iyi olduğunu söyleyemem. Biraz şansızlığımız var gol atamıyoruz. Bundan sonra kalan 4 maçımız var. Bu 4 maçımızı da bir seriye bağlayarak ligi iyi bitirmekle ilgili hedeflerimiz var." diye konuştu.

27 yıl sonra bir final oynayacaklarını hatırlatan Hoşcan şunları söyledi;

"Türkiye kupası camiamız için çok önemli, çok önemsiyoruz. Başından beride bu kupayı çok istemiştik. Rabbim nasip ettiyse inşallah Konya'da ülkemizin güzide kulübü Galatasaray ile Eskişehirspor arasında güzel bir maç olacak. Buna yürekten inanıyorum. Biz mutluyuz. Konya'da oynayacağız ve bütün camiamız oraya akacak. Öncelikle bu işin adı üzerinde büyük bir kupa ve 27 yıl sonra oynanan bir finalimiz var. Bundan 43 yıl evvel o kupayı almışız. rabbim inşallah öncelikle sahada iyi bir futbol ve dostlukla olmasını istiyorum. Yine tek temennim kötü tezahürattan uzak olmasını diliyorum. Bu tabi ki bir final ve tek maçlık bir organizasyon her iki takımın şansları yüze de 50 eşit. Her iki takım kupayı muhakkak istiyor. Ama biz o kupayı çok istiyoruz. O kupayı da Eskişehir'e getirmek için camia, yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak teknik olarak hepimiz hazırız. İnşallah dostlukla başlayan, dostlukla biten bir müsabaka diliyorum."

Süper Lig'detaraftarın kütü tezahüratı sonrası aldıkları cezaları hatırlatan Başkan Hoşcan, Kötü tezahüratı taraftarların kendi takımlarını cezalandırması olarak gördüğünü savundu.