Sağlam: Çok iyi oldu

Eskişehirspor Teknik Direktörü Sağlam, "Bu galibiyet çok iyi oldu. Galatasaray maçında daha iyi bir Eskişehirspor'u izlettireceğiz" dedi.

Sağlam: Çok iyi oldu
Sağlam: Çok iyi oldu
GİRİŞ 30.08.2014 21:57 GÜNCELLEME 30.08.2014 21:57

Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Böylesine bir zafer gününde lige güzel bir zaferle başlamak istediklerini ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:

"Konyaspor sezona iddialı girdi. Böyle bir takım karşısında çok erken golü yiyip, oyunu çevirmek kolay olmadı. Mücadele edince rakipten daha fazla koşup daha fazla isteyince, futbolun doğrularını yapınca kalitemiz ortaya çıkıyor. Yeni gelen arkadaşlarımızın adaptasyonu zaman alacak. Bu değişim sancılarını yaşayacağız. Taraftarımızdan belli bir süre hoşgörülü olmasını istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle hedeften kopmadan takım oyununu oturtmaya çalışacağız. Bu galibiyet çok iyi oldu. Galatasaray maçında daha iyi bir Eskişehirspor'u izlettireceğiz."

Sağlam, passolig ile ilgili sıkıntılı bir süreç yaşandığına değinerek, maça gelen taraftarlara teşekkür etti.

Passolig uygulamasının kabullenilmesi gerektiğini belirten Sağlam, "Taraftarımız sorumluluk alıp ve kartlarını alarak bizim başarımıza ortak olacaktır. Böyle yarı yarıya bile dolu olmayan bir tribünün önünde oynamak bizi mutlu etmiyor. Gençlerbirliği maçında dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz" diye konuştu.

Sağlam, güzel bir zeminde maçın oynanmasını sağlayan Atatürk Stadı'nın görevlilerine de teşekkür etti.

Torku Konyaspor cephesi

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise takımının hedefleri kovaladığını bildirdi.

İyi oynadıkları bir maçta ikinci golü bulmanın önemli olduğunu vurgulayan Bakkal, şöyle devam etti:

"Özellikle ilk devre, ikinci gol bulmalıydık. Eskişehirspor'u tebrik ediyorum. Eskişehirspor'un kazandığı penaltı 'penaltı' gibi değil. Burası hakemlerin tecrübe kazanma yeri değildir. İkinci golü bulsaydık skor farklı olurdu. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Sahada ne yaptığı bilen bir Konyaspor var. Böyle başlamak istemiyorduk."