Volkan'dan çok konuşulacak sözler

Fenerbahçe kaptanı Volkan'dan 'dedikodulara' sert yanıt: Hedefimiz; şampiyonluk. Kimin ikinci olacağı ise bizi hiç ilgilendirmiyor. Kendi işimize bakıyoruz. Biz maç satmadık, satmayız da...

Volkan'dan çok konuşulacak sözler
Volkan'dan çok konuşulacak sözler
GİRİŞ 17.04.2014 08:47 GÜNCELLEME 17.04.2014 10:07
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

F.Bahçe kaptanı Volkan Demirel, Beşiktaş derbisi öncesi haklarında çıkartılan dedikodulara yanıt verirken, beklentilerini de dile getirdi. Milli file bekçisi, "Sırf Galatasaray'ın 2. olmaması için Beşiktaş'a yenilecekleri" söylentisiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Biz her zaman rakiplerimize saygı duyarak hareket ettik. Şu anda hangi takımın ne durumda olduğu ise kesinlikle bizi ilgilendirmiyor. Hedefimiz; ligde kalan 5 maçımızı da kazanarak, taraftarlarımızla birlikte şampiyonluk kutlamaları yapmak. Biz kendi işimize bakıyoruz, kimin 2. olacağı bizi ilgilendirmiyor. Sahaya çıkıp, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Biz maç satmadık, satmayız da."

'SIKICA KENETLENDİK'

Volkan Demirel, ligle ilgili olarak da "F.Bahçeli futbolcular olarak hepimizin tek bir ortak hedefi var, o da şampiyon olmak. Sezona da 'şampiyonluk' parolasıyla girdik. Amacımız da Beşiktaş derbisini kazanarak, 30. haftada şampiyonluğa ulaşmak. Bunun için de takım olarak birbirimize kenetlenmiş durumdayız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 25
  • Mehmet Yusuf 10 yıl önce Şikayet Et
    bu yeni. yeni bir dernek,şikeyi ve şikebahçeyi koruma ve kollama derneği. kurucu üyeler:aaziz-yıldo , üyeler: tüm F7 ler. not: derneğimizin kartına sahip üyelere tüpte %10 iskonto kampanyası başlamıştır.
    Cevapla
  • halil solmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    kemal özyurt. neden bu kadar öfkelisin. kendince karşı taraftarı haksız duruma düşürmüş sanıyorsun. bir ergen atarlaması görüyorum sende. sen gsnin avukatlığını bırakırsan söz bizde volkanın avukatlığını yapıyorsak bırakacağız :) neyse sen öfkeni yine içine atma yaz buralara biz gülüp geçeriz. :)
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Ps liler. Gidin verg borcunuzu ödeyin garip gurebanın hakkı kalksın üzerinizden sonra gelin belki muhatap oluruz.
    Cevapla
  • ATmaCA53 10 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray kendisine baksın. galatasaray trabzon maçlarında 2 takımdan birinin hiç bir iddiası kalmadımı, fenerbahçeye karşı birbirlerine yardım etmekten geri kalmıyorlar. Bu arada Fenerbahçeye ''şikeci'' diyenler, kendilerine baksınlar vergi hırsızlığı yapmak dünyada en büyük hırsızlıktır, millet senin pisliğini temizliyor olan vatandaşa oluyor, devlet nasıl olsa galatasarayın borcunu temizler, afeder gibi beklentiler üzerinde duranlar mahlesef bize ''şikeci'' demeye hakları yok aynaya baksınlar ondan sonra yorum yapsınlar. Fenerbahçe 2013'de 94 milyon TL devlete borcunu ödedi eşşeklikmi yaptı tabi ki hayır ama yine kimseye iyilik olmuyor.
    Cevapla
  • virdis moment 10 yıl önce Şikayet Et
    bu söylemler gs yın acı feryadıdır,, bu dedikodu, lütfen bjk yi yenin ricasıdır,,. nasıl olsa her türlü çirkinlikle derbiyi aldınız,,,köprüyü geçtiniz de mi,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle