UEFA açıkladı: F.Bahçe Devler Ligi'ne...

Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde gitme ihtimali konuşulurken, konu üzerine son nokta UEFA'dan geldi.

UEFA açıkladı: F.Bahçe Devler Ligi'ne...
UEFA açıkladı: F.Bahçe Devler Ligi'ne...
GİRİŞ 21.04.2014 00:23 GÜNCELLEME 21.04.2014 12:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beyaz TV'nin UEFA Basın Sözcüsü Pedro Pinto ile yaptığı mail trafiği sonrasında bilinmeyen sorular aydınlandı.

Pedro Pinto, Fenerbahçe'nin UEFA'ya göre cezalı olduğunu ve önümüzdeki sezon Devler Ligi'nde yer alamayacağını açıkladı.

Fenerbahçe'nin cezası yüzünden Türkiye'nin kontanjan kaybedeceği iddiaları da asılsız çıktı.

Pinto'nun ifadelerine göre Spor Toto Süper Lig'in 2'nci ve 3'üncü bitiren takımlar Şampiyonlar Ligi'ne gidebilecek. Fenerbahçeli yönetici Abdullah Kiığılı ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, geçtiğimiz günlerde üçüncü olan takımın Şampiyonlar Ligi'nde gidemeyeceği yönünde açıklamaları olmuştu.

YORUMLAR 4
  • ALPER AĞA 9 yıl önce Şikayet Et
    vaybe. fenerin şike yaptığını ve yıllardır medya desteğiyle büyütüldüğünü herkes biliyor uefa ceza verecek ama tff olayı örtüyor
    Cevapla
  • sebahattin cebi 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH tan uefa var. yoksa bızım tetkılılere kalsa bu fene e şampıyonlar lıgı kupasınıda verırler
    Cevapla
  • KARADAVUT 61 9 yıl önce Şikayet Et
    UEFA FENER DÜŞMANI.!!!!!!!. uefa tam bir milli felakete yol açmıştır ,,,,yanlış yaptı ,,,Trabzonu afrika ligine atmalı ,,feneri her yıl şampiyonlar ligine ,şampiyon olsun olmasın ,abone yapmalıdır,,,,yoksa bjk li sinan ,,gs li rasim fb li ümit ,,,ve ne olduğu belli olmayan ahmet çok üzülürler,,,,,,uefa futbola dinamit koymuştur ,,,, 30 milyom fb li 30 milyom gs li 25 milyom bjk li böyle diyor,,,,,
    Cevapla
  • KARADAVUT 61 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK İĞRENÇ BİR KANAL....... yahu bu kadar da olurmu diye bir tabir var ya bu kanal için söylenmiş sanki ,,,,,bu kadar da olur mu??????? sinan çakar,,, rasim ,,,,tam bir kepazelik ,,,ümit in orda onlara uyması sırıtıyor ,,,uyamıyor ,onlar kadar değil,,,,sinan tam bir provakatör ,,her yıl yapıldı derken kendini aklıyor gibi,,,,,çakar ise kendini gündemde tutmak için taklacılığa devam ,,,rasim denen insan müsvettesi ise tam bir traji komik yaratık ,,,ne diyor kendisi de anladığı yok,,,aziz i aklama operasyonu mu yoksa timsahın gözyaşları mı??? belli değil,,,, hele hele sinan ne olmuş yani altı üstü bir futbol derken ,,,,,kendini asan o TS liyi hiç hatırlamıyor o da insandı,,,bir de madem önemli değil ,,insanların sırtından kazandıklarınızı geri verin bakalım ,,,,siz ne iş yaparsınız ,,,, çene suyu çorba ,,,laf salatası ,,,,ama milyonları götürün ,,,tabi bizim gibiler oldukca da bu böyle ,,,,, ama verdiğiniz görüntü TAM BİR İNSANLIK AYIBI BİLESİNİZ.
    Cevapla