Emre Belözoğlu'na Diego dopingi!

Teknik kapasitesi yüksek isimler arasında olan Kaptan Emre, Diego Ribas ile birlikte oynadığında kendini daha fazla göstermeye başladı.

Emre Belözoğlu'na Diego dopingi!
Emre Belözoğlu'na Diego dopingi!
GİRİŞ 24.07.2014 09:09 GÜNCELLEME 24.07.2014 09:09

Diego Ribas’ın gelişi, takımdaki oyuncuların bireysel performansını da olumlu etkilerken, bundan en fazla faydalanan, Kaptan Emre Belözoğlu oldu.

Takımda teknik kapasitesi en yüksek isimlerden biri olan Emre, Diego’nun gelişi ile bu özelliğini çok daha fazla göstermeye başladı. İkili arasındaki pas alışverişleri antremanlarda dikkat çekerken, iki futbolcunun da benzer yeteneklere sahip olması, orta sahanın daha da etkili hale gelmesini sağladı. Yapılan çift kale maçlarda Diego ve Emre arasındaki pas alışverişleri ve uyumu dikkatlerden kaçmadı. Geçen sezon Cristian ve Meireles ile birlikte oynayan futbolcu, bu özelliklerini göstermekte zorluk çekiyordu.  

Diego’nun takıma büyük katkıları olacağına inandığını söyleyen Emre de, “Futbol iyi futbolcularla daha iyi oynanır. Onun gelmesi bize güç kattı. Diego kadar olmasa da, iyi oyuncularımız vardı. Ben de ayağına hakim futbolcunun olmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Birbirimizi anladığımızda insanlara güzel futbol izlettirebiliriz” ifadesini kullandı.