Federal Mahkeme'den F.Bahçe kararı

İsviçre Federal Mahkemesi usüle ilişkin incelemesini sürdürmesine karşılık Fenerbahçe'nin Avrupa'dan men cezasını durdurma talebini reddetti

Federal Mahkeme'den F.Bahçe kararı
Federal Mahkeme'den F.Bahçe kararı
GİRİŞ 24.07.2014 19:06 GÜNCELLEME 25.07.2014 11:59
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İsviçre Federal Mahkemesi, usüle ilişkin incelemesini sürdürmesine karşılık Fenerbahçe'nin Avrupa'dan men cezasını durdurma talebini reddetti.

İşte Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama;

"isviçre Federal Mahkemesine yaptığımız başvuru üzerine; UEFA VE CAS'ın savunma ve beyanları tarafımıza 24.07.2014 tarihinde tebliğ edilmiş olup, bu savunma ve beyanlara karşı beyanda bulunmak üzere kulübümüze 5 Ağustos 2014 tarihine kadar süre verilmiştir.

Bununla birlikte dosyada yer alan yürütmeyi durdurma talebemiz ise, UEFA'nın Fenerbahçe Spor Kulübü'nün davayı kazanması halinde her türlü tazminatı ödemeye hazır olduğuna dair beyanı kapsamında, mahkeme başkanının bu aşamada ileride telafisi imkansız zararların oluşmadığı gerekçesiyle uygun görülmeyerek, dosya yüksek mahkeme heyetinin nihai kararına sunulmuştur.

Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla,
Fenerbahçe Futbol A.Ş"

YORUMLAR 21
  • macit pekseçer 9 yıl önce Şikayet Et
    takma isimli kimseye (kimse). Böyle devam ederdi her şey yani :) (zaten sen ve senin gibilerin istediği de bu ver parayı al maçı sizin hücrelerinize işlemiş şike hücrelerinize) Sen bana cevap yetiştireceğine 3 temmuzdan beri yaptığın tuhaf savunmaların, kendini oradan oraya vurmaların garipliğine yan birader ! Aşağıda örneği olacağı üzere onlarca vatandaş sana gülüp geçiyor. Başbakan bile kişilerle kurumlar ayrılmalı dediği zaman sen ne anlıyorsun biz ne anlıyoruz :))) Sen burada FB savunuculuğu yapsaydın yine saygı duyardım ama A.Y savunuculuğu yapıyorsun komik oluyorsun (yukarıdaki başbakanın sözünü düşün) AYRICA BU MÜSTEAR İSMİ bence bu spor sayfalarında harcama bak İSRAİL GAZZE'DE vahşet yapıyor. Onlara karşı konuş. Bu noktada uyuşuyoruz Seni alkışlayalım
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    macit macit ?........yahu hakikaten sıcak TS.lileri fena çarpmış.....pareleller olmasaydı?.......demiş?...:):):):). ..........:O zaman ŞİKE DAVASI, gezi parkı ,17 aralık olmazdı..:):):):):):):):):).
    Cevapla
  • macit pekseçer 9 yıl önce Şikayet Et
    iyi yamandılar ha :). Tamamen siyasi operasyondan oluşan paralel müdahale de olmasa nereye sığınacaklardı bu arkadaşlar acaba? Peki ya ALLAH korusun paralelciler kazansaydı şu an kimlere neler diyeceklerdi tahmin edebiliyor musunuz? Yüksek bir ağaçtan düşen adamın hali var üzerinizde! Hangi dala tutunsanız tek tek kırılıyor .Yalnız son dala geldiniz ve hala çok yüksektesiniz. :) :) :) :) :) :)
    Cevapla
  • ENGİN GÜNEŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    enteresan :). halitbinvelit sen git kumda oyna :) fanatik değil harbi taraftar ol :))
    Cevapla
  • Kenan KODALAK 9 yıl önce Şikayet Et
    Asla Pes Etmek Yok. Bence FB yönetimi şimdide Somali yerel mahkemelerine başvursun Mutlaka ŞİKE yapmadıklarını söyleyecek bir mahkeme bulunmalı. Zaten forma reklamı kimse vermek istemiyor kulubede artık reklam vermeyecekler bu gidişle...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle