Fenerbahçe'den Yanal'a gönderme

Fenerbahçe Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, ses getirecek açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'den Yanal'a gönderme
Fenerbahçe'den Yanal'a gönderme
GİRİŞ 22.08.2014 10:42 GÜNCELLEME 22.08.2014 10:42

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın istifasının ardından çalkantılı günler yaşayan Fenerbahçe'de İsmail Kartal'la beyaz bir sayfa açılmıştı. 53 yaşındaki teknik adamı soru işaretlerine rağmen göreve getirmekten çekinmeyen yönetim, verdiği karardan son derece memnun. Soruları yanıtlayan Asbaşkan ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, ses getirecek açıklamalar yaparken Ersun Yanal'a mesaj göndermeyi de ihmal etmedi.

İsmail Kartal'ın her şeyden çok dürüst bir insan olduğuna vurgu yapan Uslu, "30 yıldır futbolun içinde ve her anlamda tecrübeye sahip donanımlı bir isim. Evet onunla ilgili insanların kafasında soru işareti vardı. Ama bence ilk 2 hazırlık maçında bu görevi başarıyla yürütebileceğini gösterdi" diye konuştu.

'İspatı futbolcuların formu'

İsmail Kartal'ın futbolcularla olan yakın ilişkisine de değinen Fenerbahçe'nin asbaşkanı, "Oyuncuların ona nasıl sarıldığını ve hocalarına nasıl sahip çıktıklarını herkes gördü. Alves, Meireles, Alper Potuk, Gökhan Gönül, Emenike gibi zaman zaman eleştirilen oyuncularımız bile onun görevi devralmasıyla performanslarını en üst düzeye çıkardı" dedi. 'Cevaplar sahada' Oyunculardaki bu pozitif havanın verdikleri kararın ne kadar doğru olduğunun en büyük göstergesi olduğunu ifade eden Uslu, Ersun Yanal'a ise şu sözlerle yüklendi: "Yani futbolcular, kendilerine tepki gösterenlere en iyi cevabı sahada verdiler, vermeye de devam edecekler."

'Her yerde yanındayız'

Pazartesi günü oynanacak olan Süper Kupa Finali hakkında yorum yapmaktan kaçınan Uslu, "Maçla ilgili bir şey söylemek istiyorum. Ama şunu belirtebilirim ki, Fenerbahçe Yönetimi, başkanıyla birlikte tam kadro Manisa'da takımının yanında olacaktır" diyerek sözlerini noktaladı.