Tahkim Volkan Demirel kararını verdi!

Tahkim Kurulu, Fenerbahçeli Volkan Demirel'in PFDK tarafından verilen 3 maçlık cezasını onadı.

Tahkim Volkan Demirel kararını verdi!
Tahkim Volkan Demirel kararını verdi!
GİRİŞ 30.08.2014 16:04 GÜNCELLEME 30.08.2014 16:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

TFF'den yapılan açıklamada,  Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun, TFF Süper Kupa'da Galatasaray ile oynadıkları maçtan sonra verdiği demeçlerden dolayı Volkan'a verdiği 3 maç resmi müsabakadan men ve 17 bin 500 lira cezanın TFF Tahkim Kurulu tarafından onandığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin itirazı nedeniyle toplanan TFF Tahkim Kurulu'nun, ayrıca sarı-lacivertli yönetici İlhan Ekşioğlu'na verilen 30 gün hak mahrumiyeti ve 26 bin lira para cezasının da oybirliğiyle onanması yönünde karar aldığı kaydedildi.

YORUMLAR 5
  • özgür karaduman 9 yıl önce Şikayet Et
    felah kardeş istersen bir daha oku yazdıklarımı yanlış birşey söylemiyorum. Öncelikle meyreleş hakettiği cezayı almadı. Artı, melo hiçbir zaman meyreleşinki gibi bir hareket yapmadı. Agresiflik başka terbiyesizlik başka. Emreye yaptığını diyosan yazdım oraya, önceki maç bir sonraki maçı ilgilendirmez. Melo kupa maçında hiçbirşey yapmadı. Volkan ise en az 9 maçlık hareket yaptı. Fenerli oyuncular her zaman ama herzaman saygısızlar, çünkü ceza gelmiyor. Emre, volkan,caner, meyreleş, bekir, emenike, mehmet topuz, alves, giden baroni bunlar herzaman vukuata müsait. Başkan yönetim böyle istiyor çünkü. Bazen gökhan gönül bile bunlara uyup el kol yapıyor rakiple ince ince uğraşıyor kendini yerlere atıyor. Napsın yapmasa seyirci tepki gösterecek.Zihniyet bu, asla centilmenlik olmamalı. Her pozisyonda fener haklı olmalı. Zihniyet bu kardeşim. TFF de buna müsade ediyor. Meydan fenerin keyfini sürün çünkü bu saltanat bir gün son bulacak.
    Cevapla
  • mehmet ali bayraktar 9 yıl önce Şikayet Et
    bir GS li olarak..... galatasaraylı olarak melonun davranışlarını doğru bulduğumu söyleyemem ama volkan bu milletin evladı..melo bu ülkede fani ama volkan bakidir,bu yüzden bu hareketleri 10 yıl sonrasını da düşünerek yapmalıdır....yakıştıramıyom....
    Cevapla
  • suphi urfalı 9 yıl önce Şikayet Et
    hele şükür. bu tür karektersiz oyuncuların türk futbolundan uzak tutulması lazım...tebrikler fatih terim
    Cevapla
  • beng-i felah 9 yıl önce Şikayet Et
    özgür. bilmeden sallama meireles bi hareket yaptı 4 maç ceza aldı melo her maç aynı hareketi yapıyor hiç pfdk ya bile sevkedilmiyor. volkana performansından dolayı keşke 1 sezon verilseydi o ayrı ama sahada küfredip kırmızı görsen zaten 3 maç ceza alıyorsun
    Cevapla
  • özgür karaduman 9 yıl önce Şikayet Et
    Ceza değil ödül. Eğer bu hareketleri fener dışından biri yapsaydı 9 maçtan aşağı vermezlerdi. Engin 11 maç yedi futbol hayatı bitti. Volkanınki daha mı hafifti. Hem rakibe durduk yere vurup üstüne yürüme küfretme var, seyirciyi tahrik etme var, birlikte maç sonu taraftarlarla topluca küfrettirme var, maç sonrası kavgada söylenmeyecek ağır hakaretler var. Bu TFF ile Türk futbolu hiç bir yere gitmez. Melo falan demeyin, melo bu maçta hiçbişey yapmadı. Teşbihte hata olmaz, bir adamı öldürdünüz o adam önceleri kötü biriymiş. O zaman siz suç işlemiş olmayacakmısınız. Melo bu maçta hiçbişey yapmadı. Mağdur olan bu maçta melo, ama sarıyı da yiyen melo. Emenikenin itip düşürdüğü veysel, ama sarıyı da yiyen veysel. Hakem baba gibi maşallah dayak yiyeni de cezalandırıyo iyi ayar veriyo seyirci de salak ya anlamıyo. Volkanın penaltılarda su içme bahanesiyle penaltı atacak oyuncuyu bekletip konsantrasyonunu bozmasına da seyirci kaldı hakem. Çal düdüğü boş kaleye atsın. Bak bakiyim gidip su zıkkımlanıyomu o zaman.
    Cevapla