Volkan Demirel: İçim acıyor

Melo için sarfettiği sözler nedeniyle hedef adam haline gelen Volkan Demirel, son olarak A Milli Takım'a alınmamasına oldukça içerledi.

Volkan Demirel: İçim acıyor
Volkan Demirel: İçim acıyor
GİRİŞ 02.09.2014 03:21 GÜNCELLEME 02.09.2014 11:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile oynanan Süper Kupa Finali'nde Melo ile gerginlik yaşayan, maçın ardından da Brezilyalı futbolcuyu hedef alan Volkan Demirel, PFDK tarafından 3 maç ceza almıştı.

"Belediye sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa iş bana düşecek" sözleriyle birçok kurumun da eleştirdiği Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi, aldığı cezanın ardından Fatih Terim tarafından da A Milli Takım kadrosuna alınmadı.

Yıldız file bekçisinin, yaşanan olaylar nedeniyle Ay-Yıldızlı ekibe çağrılmadığı iddiaları gündeme damgasını vururken, Volkan da yakın çevresine içinde bulunduğu ruh halini anlattı.

''HİÇ HAK ETMEDİĞİM BİR DURUMLA  KARŞI KARŞIYAYIM''

Kadroya alınmamasının canını çok sıktığını söyleyen Fenerbahçe'nin 1 numarasının, "Bu durum içimi çok acıttı. Hiç hak etmediğim bir durumla karşı karşıyayım. Performansımın iyi olmasına rağmen kadroya çağrılmamamın nedeni açıkça ortada" dediği öğrenildi.

''BUNDAN SONRA KONUŞMAYACAĞIM''

Son dönemde yapılan eleştiriler nedeniyle de sıkıntılı bir sürece giren Volkan, önceki gece oynanan Karabükspor maçının ardından kısa bir konuşma yaptı.

Milli takıma alınmamasının sorulması üzerine gülerek "Hayırlısı olsun" cevabını tecrübeli kaleci, "Bundan sonra konuşmayacağım" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 8
  • selimfirat 9 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah ders olur da . bundan kelli kimle çuvala gireceğini hesap ederek hareket edersin.
    Cevapla
  • sebahattin cebi 9 yıl önce Şikayet Et
    ağa babanız olmasa..... sen ve emre bu fener bahceyı bırak ınegol spor da oynayabılırmısın ıcı acıyan cocuk
    Cevapla
  • MUSTAFA AYAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    BENİMDE İÇİM ACIYOR. sana o formayı verdikleri o formayı kirlettiğin için içim acıyor.hakedenler giymeli provakatörler değil.
    Cevapla
  • Murat BÖÇKÜN 9 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim galatasaraylıdır. sen kalkıpta bir galatasaraylı adama o hareketleri yaparsan fatih terimin zoruna gider ve seni Milli takıma almaz. ama fatih terim kendinide yakmıştır bu olayla. Hiçbir fenerbahçeli milli takımda oynarken volkana yapılan bu yanlışı unutmaz. umarım milli takımdaki fenerbahçeli futbolcuların performansını etkilemez bu olay. Fatih hocayada ayrıca hayretle bakıyorum. galatasaraylılığını bu kadar belli etme bence hocam.
    Cevapla
  • mustafa koca 9 yıl önce Şikayet Et
    ya melo. ne yazık ki galatasaray bu tür olayları çok iyi kullanıyor. engin baytarın olayı nassıl haklı göstermeye çalıştıkları gibi yada melonun emreye yaptığı haraketler gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle