Yıldırım Trabzonlu başkanla yumruklaştı iddiası

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile 1461 Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi'nin yumruklaştığı iddia edildi.

GİRİŞ 03.09.2014 00:24 GÜNCELLEME 03.09.2014 09:29
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Haber Türk'te yer alan habere göre; 1461 Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sabah saat 11:00 sıralarında karşılaştığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a "Aziz Bey, vicdanınız rahat mı, şike yapmaya utanmadınız?" şeklinde soru yöneltince arbede çıktı.

YUMRUK İDDİASI

Trabzonspor taraftarı İbrahim Tüfekçi'nin bu soruları karşısında "çok rahatım" dedikten sonra küfür ettiği iddia edilen Aziz Yıldırım'ın ayağa kalkarak İbrahim Tüfekçi'ye yumruk attığı ileri sürüldü.

Ayrıca Aziz Yıldırım'ın yumruğunun boşa gittiği, yanındaki 7-8 kişilik bir grubun sözlü ve yumruklu saldırısına uğradığı iddia edilen İbrahim Tüfekçi'nin araya giren güvenlik görevlileri tarafından olay yerinden uzaklaştırdığı öne sürüldü.

Aziz Yıldırım'ın kendisine ağır hakaret ve küfürler ettiğini belirten İbrahim Tüfekçi, Aziz Yıldırım'a "Neden küfür ediyorsun? Terbiyeli olmak lazım" şeklinde cevap verdiğini söyledi.

"SORMASAYDIM KENDİMİ İNKAR EDERDİM"

Trabzon'a ulaşan İbrahim Tüfekçi, yaşadıklarını anlattı. İbrahim Tüfekçi, "Kupamızın alındığı için Aziz Yıldırım'ı görünce dayanamadım. Ona sorma gereği hissettim. Sormasaydım kendimi inkar ederdim. Ama beklemediğim bir saldırıyla karşılaştım. Ben Aziz Yıldırım'a vurmayı bile düşünmedim. Sadece tepkimi gösterdim. Soruma cevap vereceği yerde, ağır hakaret ve küfürlere maruz kaldım" dedi.

Bu arada yaşanan arbede amatör bir kameraman tarafından görüntülendi. Öte yandan görüntülerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, İbrahim Tüfekçi'ye birkaç kez "Terbiyesif herif" dediği duyuluyor.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 18
  • KARADENİZ FIRTINASI 9 yıl önce Şikayet Et
    UYANIK BAHADIR. ALLAHIN ayetleri sana şike yaparak emek hırsızlığı yapanlar için birşey anlatmıyor sanırım. kendinizi çok akıllı sanıyorsunuz ama çok boş adamlarsınız. biriside bir sürü zırvanın içinde demiş ki FENEV şikeyi kiminle yaptı ? el cevap ... bu yıl avrupada bursa ve karabük kimin yerine oynuyorsa onlarla yaptı , lafın tamamı kime anlatılır biliyorsunuzdur.
    Cevapla
  • KARADAVUT 61 9 yıl önce Şikayet Et
    AYHAN BİROL KARDEŞ,,,,,,. Dediklerine yüzde doksan katılıyorum keşke tüm fenerliler senin çeyreğin kadar olsa,,,,,sen de takdir edersin ki anadolu takımları hep ezildi,,,biraz da isyan bınadır ,,,ama seni bir Trabzonlu olarak saygıyla selamlıyorum şu azizi de içiniden atın ....çünkü fener bir okyanustur okyanus pislik barındırmaz.
    Cevapla
  • ayhan birol 9 yıl önce Şikayet Et
    sevgili futbolsever kardeşlerim neyin kavgası bu?. biz kurumları mı kişileri mi düşünüp seveceğiz...FB suçlu ilan edilmiştir ve günah keçisi yapılmıştır bir FB taraftarı olarak kabul ederim ...tamam anladık taş atmak istiyorsanız o da kabul milyon taraftarı olan bir kulübe herkes taş atsın... ama lütfen, eğer insan evladıysanız...hiç günahı olmayan kulüp taraftarı lütfen ilk taşı atsın....bir kulüp 19 maçta şike yaptı kabul, bu ondokuz takım içinde kimlerin olduğunu neden söylemiyorsunuz ALLAH için tamam FB şike yaptı deyin kabul, sizin kulüpleriniz değil mi o zaman FB ye yatan? LÜTFEN hakaret etmeden aklı selimle bir düşünün...Aynı vatanın evlatlarıyız aynı namuslu annelerin çocuklarıyız...bizlerin cebine giren var mı? sevdiğimiz için suçlu muyuz? bunca hakaret bizi nefrete mi sürüklüyor Adalete mi? Kabahat Federasyonda değil mi? FB suçluydu Aziz hapisteydi neden küme düşürülmesi talep edildiğinde düşürülmedi..kulüpler birliği neden karşı çıktı federasyonla birlikte..tamam FB hırsız...da suç ortakları kaç tane..?
    Cevapla
  • Serdar Yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    hiç şaşırmadım nedense?. niye şaşırmadıysam. belli. zaten neden şaşıracakmışım ki? vukuatlarını saysan buraya sığmaz.
    Cevapla
  • M. Yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    atmaca53 kardeşim,. Gerçek şu ne yazık ki görebilirsen: : aziz yıldırım başkan, Galatasaray Şampiyon, fenerbahçe rezil... Atmacı kardeşim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle