Fena gözdağı verdi: Ya adam gibi oyna ya da...

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal formsuzluğu ile gündemde olan Sow'a gözdağı verdi.

Fena gözdağı verdi: Ya adam gibi oyna ya da...
Fena gözdağı verdi: Ya adam gibi oyna ya da...
GİRİŞ 20.09.2014 05:23 GÜNCELLEME 20.09.2014 05:23

Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda teknik direktörü İsmail Kartal, takımının başarısı için deyim yerindeyse gecesini gündüzüne katıyor. Günlerdir geceleri evine gitmeyip tesislerde yatan, hatta yardımcılarının bile eve gitmelerine izin vermeyen İsmail Kartal'ın eski yumuşakbaşlı kişiliğinden de eser kalmadı.

Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayı hedefleyen ve bu uğurda futbolculara zaman zaman sert yüzünü göstermek zorunda kalan Kartal, son olarak Moussa Sow'u fena haşladı. Formsuz futbolcuyla görüşen genç çalıştırıcı, yıldız oyuncuya ''Seni seviyorum ama takım için gerekirse seni de gözden çıkarırım'' mesajı verdi. 

SENSİZ BİR ÇÖZÜM YOLU BULURUM

Sarı-lacivertli teknik adam, bir dönem evladı gibi gördüğü Sow'u şu sert ifadelerle uyardı: 

''Seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun. Bugüne kadar daima arkanda oldum, zor zamanlarında seni hep destekledim. Her sorununu dinledim, çözmeye çalıştım. Ama sen sahada bunların karşılığını vermiyorsun. Daha çok savaşmanı, koşmanı, ter dökmeni istiyorum. Ancak bunları yapmıyorsun. Suistimalden nefret ederim. Sana olan yaklaşımıma güvenip de bana ihanet etme sakın. Şunu unutma; bu takımın başarısı için herkesi gözden çıkarabilirim. Bu sana son uyarım; ya adam gibi oynarsın ya da ben sensiz bir çözüm yolu bulurum.''