Sert sözler: Bana küfredenler...

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Gökhan Gönül, penaltı pozisyonu hakkında açıklamalarda bulundu.

Sert sözler: Bana küfredenler...
Sert sözler: Bana küfredenler...
GİRİŞ 22.09.2014 01:58 GÜNCELLEME 22.09.2014 02:03
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 3. haftasında Gaziantepspor'u konuk eden Fenerbahçe, Gökhan Gönül'ün kazandırdığı penaltı sonrasında attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Ancak maçtan sonra Gökhan Gönül'ün ceza sahası içinde kendisini yere attığı yorumları kamuoyunu meşgul ederken rakip takım futbolcuları ve başkanı İbrahim Kızıl da, Fenerbahçeli futbolcuyu hedef alan açıklamalar yaptı.

Bu gelişmelerin üzerine Twitter'dan bir açıklama yapan Gökhan Gönül, sert ifadeler kullandı.

İşte Gökhan'ın açıklamaları;

"Rakibe dokunmanın azını çoğunu tartışmak tamamda. Orta sahada bile rakibini çeken bir oyuncu sarı kartla cezalandırılırken ceza sahası içinde rakibini çekmenin azını çoğunu tartışmak komik. Bana küfredenler önce kendi karakterinize bakın sonra beni eleştirirsiniz"

YORUMLAR 20
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    pozisyonu savunmak yerine özür dilese idi durumu kurtarırdı.Gökhan gibi bir futbolcuya bu kareket ve açıklamlar hiç yakışmadı.Bir Galatasaraylı olarak Burakın da zaman zaman kendini yere atmasını eleştirmiş bir kişi olarak diyorumki. Gökhan daha fazla yıpranmadan özür dilemeli ve kendini çimlerin üzerine bıraktığını itiraf etmeli.Yoksa daha çok yıpranır.Kariyeri büyük yara alır...
    Cevapla
  • REAL LYRICS 9 yıl önce Şikayet Et
    Yazan ve yöneten belli, siz sadece figüransınız. Çıkıp erkek gibi hayır penaltı değil diyebilsen, , adam olacaksın, insanlığın kazanacak, Türk futbolu kazanacak. Aleyhine verilse ve kaybetsen bu maçı ne düşünürdün sayın figüran, sordunmu kendine, soramazsın çünkü o kadar kapasiten olsa sınırları aşardın. Sen ve senin gibiler yüzünden türk futbolu dibe vurdu, Şike yaftasını boynuna astı. Şikeye destek olan kadro içinde bulunan adamdan farklı hareket, gerçek söz söylemesini beklemek hayalden öte birşey değildir. Az kaldı F.B den kovulmana, Zannetmeki iyi futbolcusun diye tutuyorlar orada. Sen ve senin gibi talihsiz birkaç şahsiyet silinip gidecek.....
    Cevapla
  • Arif Erdem 9 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında Arif Erdem'i alkışlayanlar çıkmış burada ahlak dersi veriyor.
    Cevapla
  • selim 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir de utanmadan hakemi ''aferin görevini yaptın'' der gibi elliyosun.. Başkanından futbolcusuna emek hırsızı olmuş bunlar..
    Cevapla
  • Yazık 9 yıl önce Şikayet Et
    senin penaltı değil diye uyarman lazımdı, yazık değil mi emeklere.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle