Aziz Yıldırım'dan Beşiktaş'a sitem!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Beşiktaş Asbaşkanı Ahmet Nur Çebi arasında yeni bir stat polemiği başladı.

Aziz Yıldırım'dan Beşiktaş'a sitem!
Aziz Yıldırım'dan Beşiktaş'a sitem!
GİRİŞ 22.10.2014 15:14 GÜNCELLEME 22.10.2014 15:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ahmet Nur Çebi'nin her fırsatta "Bize İstanbul'da stat vermiyorlar" ve "Fenerbahçe de stat konusunda yan çizdi, Fenerbahçe'nin açıklamaları bana samimi gelmiyor" açıklamalarını eleştiren Aziz Yıldırım, Çebi'yi başkan Fikret Orman'a şikayet ettiğini söyledi. Fikret Orman ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlatan Yıldırım, "Galatasaray madem stadını paylaşabilir diyor, o zaman Galatasaray ile bir anlaşma yapın ve aynı anlaşmayı da hemen imzalayayım" dedim. Bu sene geldiler ve çeşitli sebeplerden dolayı kabul edemedik" dedi.

Beşiktaş'ın stat konusunda planlama hatası yaptığını ifade eden Yıldırım, "Şimdi Beşiktaş ikinci başkanı Fenerbahçe samimi davranmadı diyor. Fikret Bey ben hapisten çıkınca geldi konuştuk. Galatasaray da veriyor dedi. Biz de Galatasaray'la anlaşın biz de aynı anlaşmaya imza atalım dedim. Şimdi ikide bir de çıkıp kimse stadını vermiyor diyorlar. Bu sene yine geldiler kabul edemeyeceğimizi söyledik. Şimdi bizi suçluyorlar. Sen en baştan ben Olimpiyat Stadı'nda oynayacağım dedin. Oradaki şartları bilmeliydin." şeklinde konuştu.

AZİZ YILDIRIM'DAN FİKRET ORMAN'A MESAJ

Türkiye'de kendi parasıyla stat yapan ilk ve tek kulüp olduklarını ifade eden Aziz Yıldırım, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı da hedef aldı. Orman'ın "Bu stat Beşiktaş'ın parasıyla yapıldı" sözlerine gönderme yapan Yıldırım, "Kimse boşa konuşmasın, bu ülkede stadını kendi kaynakları ile yapan tek kulüp Fenerbahçe'dir" ifadelerini kullandı.

AHMET NUR ÇEBİ NE DEMİŞTİ?

Daha önce yapılan görüşmeler son derece olumlu yönde ilerlemişti. Biz de bu niyetle kendilerine gittik. Ancak ikinci görüşmede, 'Galatasaray stadını versin, ondan sonra biz de veririz' denilerek, mazeret beyan edildi. Doğrusunu söylemek gerekirse, bunu çok samimi bulmadım.

FİKRET ORMAN NE DEMİŞTİ?

"Stat yapımını herhangi bir inşaat şirketine vermediklerini ve ekip olarak kendilerinin yaptığını kaydeden Orman, "İnşaatı biz yapıyoruz ve biz yönetiyoruz. Hızlı ve ucuz bir şekilde bitirmeliyiz. Bunun yanında kaliteli bir stat olmalı. Bir şirkete versek maliyet iki katına çıkar. Burası sadece futbol stadı olmayacak, moda ve konser merkezi olacak. İnsanlara sürekli hizmet verecek."

YORUMLAR 1
  • abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    bir beşiktaş kalmıştı çamur sıçtarmadığı,onu da yaptı! bu adam konuşmaktan ve onu bunu suçlamaktan başka şey bilmez mi!? ne kadar antipatik bir adam. yani fenerlilere diyecek söz bulamıyorum. başka biri yok muydu başkan seçecek? hem teknik kadro hem de oyuncular çok steres altındadır bu adam yüzünden!hemen yanda galatasaray kim ki buyurmuş hazret! şimdi de onu okuyayım,bakalım onlara da neler demiş?
    Cevapla