Mahkemeden F.Bahçe'ye şok yanıt geldi

Fenerbahçe Kulübü'ne İsviçre Federal Mahkemesi'nden olumsuz haber geldi.

Mahkemeden F.Bahçe'ye şok yanıt geldi
Mahkemeden F.Bahçe'ye şok yanıt geldi
GİRİŞ 23.10.2014 20:20 GÜNCELLEME 23.10.2014 23:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli kulüp, 11 Nisan 2014'te Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) kararına karşı yapılan itirazın, İsviçre Federal Mahkemesi tarafından 16 Ekim 2014 tarihli karar ile reddedildiğini ve işbu kararın kulübe bugün tebliğ edildiğini açıkladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İsviçre Federal Mahkemesi'nin kararla ilgili yapacağı açıklamalara karşı ayrıntılı bir değerlendirmeyi kamuoyuyla paylaşacağımızı bildirmekle birlikte; Türkiye'de hala tartışılan bir döneme ait hukuk dışı yargılama ve kararlarına dayanılarak alınmış bu kararlara karşı, kulübümüzün, yeniden yargılama sürecinin sona ermesini müteakiben her türlü ceza-i ve tazminat haklarını kullanmak yolundaki kararlılığını ve bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğini tüm kamuoyuna deklare ederiz." 

YORUMLAR 8
  • daha da kaldi mi hahahahahaha 9 yıl önce Şikayet Et
    1-uefa 2-uefa denetleme kurulu 3-cas 4-isviçre federal mahkemesi hepsi birbirinden ve tc den bağımsız yargı organları hepsi bir ağızdan "ŞİKECİ FENER" diye bağırdılar senin tc mahkemelerin yeniden yargılasa ne yargılamasa ne AYRICA sportıf yargı başka ceza yargısı başkadır AYRICA aziz şikeden değil çeteden yeniden yargılanacak yani şike sabittir ama anlayış seviyesi sınırlı olanlar hala anlamadı AMA olsun be tek eğlence düşenbahçe
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Daha kaldımı? şike davası bozuldu sil başdan oldu?.. şu an hangi mahkemede yargıtayda şike davası sonucu var? açıklarmısın? en son bir üst mahkeme kararı ile Fenerbahçe ile ilgili hiç bir yargılama cezai müeyyide kalmadı...arkadaşım senin kafa yerindemi?..
    Cevapla
  • daha kaldi mi 9 yıl önce Şikayet Et
    şikenin ve şikecinin bu kadar çok mahkemede onaylandığı başka bir dava var mıdır acaba yine yeni yeniden tek eğlence şikebahçe
    Cevapla
  • bence 9 yıl önce Şikayet Et
    orayı da paraleller ele geçirmişşşşş son kale fb yi düşürmek istemişmişmişler
    Cevapla
  • acaba uzayda hayat var mı? 9 yıl önce Şikayet Et
    eğer vasa bi mahkemeleri de vardır... hani onlar yukarıdan olan biteni daha net görmüşlerdir :)))
    Cevapla
  • tuncay ayaz 9 yıl önce Şikayet Et
    halit velit hala rüya görüyosun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle