"Fenerbahçe bizim her şeyimiz!"

1986-1990 yılları arasında G.Saray'ın başkanlığını yapan 100 yaşındaki Ali Tanrıyar, F.Bahçe ile aralarının düzelmesi gerektiğini söyledi.

"Fenerbahçe bizim her şeyimiz!"
"Fenerbahçe bizim her şeyimiz!"
GİRİŞ 24.10.2014 14:43 GÜNCELLEME 25.10.2014 00:35

Galatasaray'ın yaşayan efsanelerinden Ali Tanrıyar, Galatasaray'ın durumunun üzücü olduğunu söyledi. Tanrıyar, "Dortmund maçını rahatsızlığım nedeniyle izleyemedim. Ama ertesi gün gazeteleri görünce şok oldum" dedi.

Galatasaray'ın hedefinin her zaman galibiyet olduğunu ifade eden ve "Benim zamanımda böyleydi. Şu olmuş bu olmuş önemli değil. Bizden önceki başkanlardan da biz böyle gördük. Onun için 4-0'lık yenilgiyi tasvip etmiyorum" diyen Tanrıyar, mazeretler uyduran Prandelli'ye de tepki gösterdi.

KULÜBÜ ÇOLUK ÇOCUĞA BIRAKTILAR!

Duygun Yarsuvat ve Alp Yalman için de, "İki adayı da gayet iyi tanıyorum. Yakından tanıyorum. Her ikisinin de başarılı olmasını gönülden arzu ediyorum. Galatasaray'a çok büyük hizmetler yapabilecek kişiler" ifadesini kullandı. Ali Tanrıyar, Yarsuvat'ın 77, Yalman'ın ise 74 yaşında olduğunun hatırlatılması üzerine de espriyi patlattı: "Kulübü çoluk çocuğa emanet etmişler!"

FENERBAHÇE BİZİM KARDEŞİMİZ

Sarı-kırmızılı ekibin unutulmaz başkanı, Fenerbahçe için de kucaklayıcı ifadeler kullandı ve centilmenliğini bir kez ortaya koydu:

"Fenerbahçe bizim kardeşimiz, her şeyimiz. Dostlukların her zaman devam etmesi şart... Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Türkiye'nin en sevilen, en sayılan kulüpleri arasındadır. Onun için bu üç kulüp arasında katiyen dargınlık olmaz.''