İşte Fenerbahçe'yi bekleyen asıl tehlike

Fenerbahçe'de Alex de Souza'nın kadro dışı bırakılmasını Aykut Kocaman mı Aziz Yıldırım mı istedi? Sarı-lacivertli takımı bekleyen büyük tehlike ne? Kötü oynayan Fenerbahçe'nin bundan sonraki karşılaşmalarda daha kötü sonuçlar alması Aykut Kocaman'ın sonunu getirir mi?

İşte Fenerbahçe'yi bekleyen asıl tehlike
İşte Fenerbahçe'yi bekleyen asıl tehlike
GİRİŞ 01.10.2012 14:50 GÜNCELLEME 01.10.2012 15:30
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi

Kritik soruların cevaplarını ve Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza'nın kadro dışı kalmasını olarak futbol yorumcularına sorduk. Haber7.com'a özel açıklamalarda bulunan futbol yorumcuların ortak görüşü, Alex kötü bir zamanlamayla kadro dışı kaldı ve bu kararın Fenerbahçe'ye kısa vadede çözüm getirmeyeceği, yönünde oldu. Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Selim Soydan, bu kararı Fenerbahçe'ye yapılan büyük bir kötülük olarak değerlendirirken, Selçuk Yula şike soruşturması kapsamında birlik olan sarı-lacivertli camiayı zor günlerin beklediğini dile getirdi. Futbol yorumcusu Ömer Üründül ise, bu süreçte tek suçlunun Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman olduğunu belirtti. İşte o görüşler: 

"FENERBAHÇE'YE YAPILAN EN BÜYÜK KÖTÜLÜK"

Selim Soydan: (Fenerbahçe eski yöneticisi-Spor yazarı) Öncelikle bu olaya çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza'nın bu şekilde kadro dışı kalması ne kısa vadede ne de uzun vadede çözüm olamaz. Alex'in bu takıma kattıkları ortada kaldı ki Alex iyi oynayan bir futbolcu… Aykut Kocaman'ın Alex'ten daha çok verim alması gerekirken Kocaman bunun tersini yapıyor. Alex'i iyi oynarken oynatmamak ya da kadro dışı bırakmak Fenerbahçe'ye yapılan en büyük kötülüktür.

"KARARI AZİZ YILDIRIM ALMIŞTIR"

Takım bundan daha kötüye giderse taraftar, Alex'e daha çok sarılacak, Aykut Kocaman'a cephe alacaktır. Fenerbahçe kaptanının kadro dışı kalması çok kötü bir karar ve bu kararı Aykut Kocaman değil Aziz Yıldırım almıştır. Fenerbahçe'deki kararları Aykut Kocaman değil, alınan kararları Aykut'a empoze ettiren bir Aziz Yıldırım var…

"FUTBOLCULAR AYKUT'A NASIL GÜVENSİN?"

Burada cevaplanması gereken kritik bir soru var: Kasımpaşaspor maçından sonra futbolcuların huzurunda istifa eden Aykut Kocaman'a futbolcular nasıl güvensin? Bu saatten sonra hiçbir futbolcunun Aykut Kocaman'a inanacağını zannetmiyorum.

"FENERBAHÇE İÇTEN YIKILIYOR"

Selçuk Yula: (Eski futbolcu-Spor yazarı) Alex'in kadro dışı bırakılması, sezon başından beri devam eden polemiklerin sonucu… Aykut Kocaman'ın en büyük hatası Alex'le yaşanan problemleri sezon başlamadan önce halledememiş olmasıdır. Sorunlar çözülmediği için bu günlere gelindi. Bu kadar kötü oynayan bir takımın Alex'siz ne yapacağı da merak konusudur. Eğer birden bire sihirli bir değnek değmiş gibi Fenerbahçe muhteşem bir futbol oynarsa o zaman kafalarda büyük soru işaretleri oluşur. Alex'in kadro dışı kalmasının Fenerbahçe'ye bir katkısı olmayacaktır. Geçtiğimiz sezon 3 Temmuz'dan sonra gelen inanılmaz baskılara, yıkılmaz kale gibi kapılarını kapatan Fenerbahçe camiası, kendi kendine ürettiği ve hiç olmaması gereken bir problemle ciddi tehlikelerle karşı karşıya bırakılmıştır. Sarı-lacivertli takımı bekleyen asıl tehlike bu...

"TEK SUÇLU AYKUT KOCAMAN"

Ömer Üründül: (Futbol yorumcusu-Spor yazarı) Fenerbahçe yönetimi ve teknik direktörü sezon başında yeni transferler yaptı. Fizik gücü yetersiz olduğu için Alex'i oynatmama düşüncesinde olan Aykut Kocaman, medya, taraftar ve yönetim baskısından dolayı Alex'ten vazgeçemiyordu. Sezon başında Alex'le yolların ayrılmaması büyük hataydı. Burada tek suçlu Aykut Kocaman'dır. Sarı-lacivertli takımda Alex ile Aykut Kocaman'ın gönderilmesi radikal karar olurdu. Ancak önemli maçlar öncesi teknik direktör değiştirmek istenmedi. Alex'in kadro dışı kalması Aykut Kocaman'ın elini güçlendirecektir.

YILDIRIM'DAN KOCAMAN'A TAM DESTEK

Mönchengladbach ve Beşiktaş maçlarında puanlar alınması için Fenerbahçe ve Aykut Kocaman için şans olacaktır. Ancak Mönchengladbach ve Beşiktaş karşılaşmalarında puan kayıpları taraftardaki homurdanların artmasına sebep olur. Aykut Kocaman'a inanılmaz bir destek veren Aziz Yıldırım, Alex'in kadro dışı kalmasında etkin bir rol oynadığı için teknik direktörüne arka çıkmaya devam edecektir.

 

Haber7

YORUMLAR 18
  • yarsesli 11 yıl önce Şikayet Et
    asıl byük tehlike arkadakı ler a-a lar. peki aykut kocaman alexle ugraştın sonundada gönderttirdin şim görecez seni, şimdi rakiplerine artık beş beş atarsın inşALLAH at atmasan bu taraftar seni atacak haberin olsun senin düşüncendetakıkmın kötü oynamsını alex e baglıyordun bakalım görecez şimdi senin takımını (genç fenerbahçeliler)
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    yargıtay artık bu davayı onasın!!!! aziz yıldırımdan kurtulalım!!!!!!. ....kendi bindikleri dalı kestiler!!! kimse fenerbahçe taraftarına ihanet edemez!!!!!!!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    selçuk bile aykut alexi önce halledecekdi diyerek bizi şok etti!!!!!..... .....alex ne yaptı kardeşim!!!!!!!!!......hiç bir suçu yok!!!!!! takımın başında bir şeytan var şeytan fenerbahçeyi mahfediyor!!!!!!!!
    Cevapla
  • cesur malatyalı 11 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçede asıl tehlikede büyük tehlikede . ilk resimdeki arka plandaki resmi olan iki kişidir ki onlar fenerin sonunu getirmeye karar vermişler umarım yargıtay cezasını onaylarda kurtuluruz.. alex i seviyoruz emeklerinden dolayı teşekür ediyor yolu açık olsun ALLAH işini rast getirsin..
    Cevapla
  • athen slayer 11 yıl önce Şikayet Et
    yazık. aykut kocaman her futbolcuyu bu şekilde gözden çıkaracaksa vay fenerbahçenin haline diyorum. alex i yedek bırakmaya bile korktular. şimdi ise kulüpten gönderiyorlar bu nasıl bir çelişkidir sayın aykut kocaman. alex kaç maçtır iyi oynamıyor. yedek kalsın 3-4 maç ne olacak devre arasında gönderirsin . üzülerek söylüyorum ki aykut kocaman kötü oynayan oyunculara nasıl davranacagını malesef bilmiyor. stoch ve baroni de kötü oynuyor ama kadro dışı bırakılmıyorlar para cezası alıyorlar . bu nasıl bir acziyettir . stoch ve baroninin kötü oynama lüksü yok mu? tabiki var . ama kötü oynayan ya da çalışmayan oyuncu kadroya alınmaz ondan sonra devam ederse bu davranışa gönderirsin olur biter. fenerbahçe baroni , stoch olmadan da yoluna devam eder ki recep niyaz 10 tane baroni 10 tane de stoch eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle