Alex: Hoca arkamdan hiç konuşmadı

Alex de Souza'nın, Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yaşadığı problemleri ülkesi Brezilya'da dile getirirken, hocasına destek vermesi dikkat çekti.

Alex: Hoca arkamdan hiç konuşmadı
Alex: Hoca arkamdan hiç konuşmadı
GİRİŞ 02.11.2012 09:19 GÜNCELLEME 02.11.2012 09:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yıldız oyuncu, "Bizim aramızda yaşananlar sadece fikir ayrılığından kaynaklandı. Kendisi benden bazı konularda değişmemi istedi, ben bunlara uymadım. Ayrılık kaçınılmaz olunca Fenerbahçe'den ayrıldım. Kocaman ile ilişkimiz sürekli direkt oldu. Hoca düşüncelerini daima yüzüme anlattı. Arkamdan konuşmadı.

Aramızdaki diyalog Romanya'daki maç sonrası koptu. Ondan sonra da artık Türkiye'de kalamazdım. Olaylar o kadar hızlı gelişti ki kontrol edemez oldum. Bunlara rağmen gerek kulüp, gerekse taraftarlar bana sahip çıktı, hep arkamda durdular" dedi.

Daum ile Kocaman arasında ciddi fikir ayrılıkları olduğuna da değinen Alex, "Sportif direktördü ancak sürekli oyuncularla, antrenmanda yer alıyordu. Bu durum Daum'u rahatsız etti ve beraberlik de bir yıl sürdü" yorumunu yaptı.

KAYNAK: SKORER
YORUMLAR 1
  • selimfirat 11 yıl önce Şikayet Et
    bi sus be!!!. yeter artık konuştuğun. suçladığın insanlar arkandan tek kelime etmezken sen hala bıdı bıdı konuşuyorsun. ayyıp denen birşey var demek ki 8 senede öğretememişler. takımı dinamitlediğin yetmez gibi mikser gibi ordan karıştırmaya devam ediyırsun.
    Cevapla