Beşiktaş'ın zaferi yabancı basında
01 .
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu son maçında RB Leipzig'i deplasmanda 2-1 yenerek 14 puanla grubu namağlup lider tamamlayan Beşiktaş yabancı basında en çok dikkat çeken ekiplerden biri oldu.
02 .

LEIPZIG ÇARESİZ KALDI!

Beşiktaş, Leipzig'in ilk kez çıktığı Avrupa arenasında Şampiyonlar Ligi macerasını son dakikalarda attığı golle acı bir şekilde noktaladı. (Reuters)

Gruptan çıkmak için Beşiktaş kadar Porto'yla da mücadele eden Leipzig çaresiz kaldığı maçta Türk ekibine 2-1 yenildi. (AS)

03 .
Beşiktaş'ın zaferi yabancı basında

SİNİR BOZUCU GECE!

Leipzig'in ilk Şampiyonlar Ligi macerası, Beşiktaş'a evinde 2-1 kaybettiği maçın ardından, Porto'nun da Monaco galibiyetiyle sona erdi. 

Takım kaptanı Tolga Zengin'in harika kurtarışları nedeniyle RB Leipzig açısından sinir bozucu geçen geceyi Talisca noktaladı. (ESPN)

04 .

EN HEYECAN VERİCİ TAKIM!

Hasenhüttl'ün talebeleri kendi evinde Beşiktaş'a 2-1 kaybederek Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. (Tiroler Tageszeitung)

Leipzig'i deplasmanda 2-1 yenen Beşiktaş'ı gruptaki en heyecan verici takım olarak nitelendirmek abartı olmaz. (HNL.be)

Beşiktaş'ın zaferi yabancı basında
05 .

Leonardo Jardim: "Beşiktaş ve Porto gruptan çıkmayı fazlasıyla hak etti."

Monaco teknik direktörü Jardim, G Grubu'nu yenilgisiz lider tamamlayan Beşiktaş ve 5-2 mağlup oldukları Porto'nun kazandıkları başarıları hakettiklerini söyledi ve iki ekibe başarı diledi. (L'Equipe)

06 .
Beşiktaş'ın zaferi yabancı basında

Gruptan çıkmayı daha önceden garantileyen Beşiktaş, Almanya'daki son maçta Leipzig'i Talisca'nın 90+1'de gelen yarım volesiyle deplasmanda devirdi. (FOX Sports)

07 .

Hayallerini sürdürmek için galibiyete ihtiyaç duyan Leipzig, gruptan çıkmayı garantilemesine rağmen rehavete kapılmayan Beşiktaş'a sahasında 2-1'le boyun eğdi. (Goal.com Almanya)

Beşiktaş'ın zaferi yabancı basında
08 .
Beşiktaş'ın zaferi yabancı basında

G Grubu lideri Beşiktaş, RB Leipzig'i gruptaki son maçta uzatmalarda attığı golle mağlup etti ve ev sahibi ekip bu sonucun ardından Avrupa Ligi'nin yolunu tuttu. (FourFourTwo)

09 .

Alvaro Negredo'yla öne geçen Beşiktaş'a Keita karşılık verdi, son sözü Talisca söyledi: 2-1. Namağlup Beşiktaş grubu 14 puanla tamamlarken Leipzig, Avrupa Ligi'nin yolunu tuttu. (ESPN Portekiz)

Beşiktaş'ın zaferi yabancı basında
10 .
Beşiktaş'ın zaferi yabancı basında

Beşiktaş karşısında evinde aldığı 2-1'lik yenilgi ve Porto'nun Monaco'yu farklı geçmesi sonrası Leipzig'in Şampiyonlar Ligi macerası son buldu. (Sportschau)