Biriktirdiği harçlıkları ile Fransa'da sergi açtı

Daha önceden çektiği kısa filmi ile gündeme gelen 26 yaşındaki Türk gencinin azmi duyanları kendisine hayran bırakıyor...

Biriktirdiği harçlıkları ile Fransa'da sergi açtı
Biriktirdiği harçlıkları ile Fransa'da sergi açtı
GİRİŞ 04.10.2013 12:27 GÜNCELLEME 04.10.2013 16:36

Geçtiğimiz yıl çektiği kısa film ile Fransız hocalarını kendine hayran bırakan Türk genci, bu seferde eğitimi sırasında biriktirdiği okul harçlıkları ile Fransa'nın en ünlü resim galerilerinden biri olan B&B'de ilk kişisel çalışmasını sergiledi.

Türkiye'de Çukurova Üniversitesi'nde Kimya eğitimi aldıktan sonra çocukluktan beri hayalini kurduğu mesleğe doğru ilk adımı atmak üzere Fransa'da CLCF (Conservatoire Libre Du Cinéma Français) üniversitesinde Sinema ve Fotoğraf eğitimi almaya başlayan Türk öğrenci Can Sarıçoban'ın ilk kısa filmi olan 11 dakikalık ''Sessiz'' isimli film, Fransız hocaları hayran bırakarak tam not almıştı.

Türk öğrenci Sarıçoban, Fransızlar tarafından övgüler yağdırılan kısa filminin ardından bu sefer de fotoğrafçılık yönüyle gündeme geldi...

Paris'te sinema ve fotoğraf üzerine eğitim aldıktan sonra Paris Moda Haftası'nda bir süre Moda fotoğrafçılığı yapan başarılı Türk genci, bu işlerden kazandığı para ve biriktirdiği harçlıklar ile en büyük hayallerinden birini daha gerçekleştirdi.

Aldığı eğitimin sonuna kadar hakkını veren başarılı Türk genci, Fransa'da eğitim görürken çektiği fotoğrafları Fransa'nın en ünlü sanat galerinden bir olan Galeri B&B'de sergiledi.

Sarıçoban'ın 'Melankoli' temalı çeşitli peyzaj fotoğraflarından oluşan ilk kişisel çalışmasını sergilediği etkinliğe Paris moda ve sanat dünyasndan birçok isim katıldı..

''SESSİZ'' İSİMLİ KISA FİLMİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!



YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...