5 milyon Japon bu ilçemizi izledi

Japon devlet kanalı NHK'nin, izleyicilerine gezi destinasyonları sunmak için Türkiye'de çektiği tanıtım belgeselinin finalinde yer verdiği Çeşme'yi 5 milyon Japon izledi.

5 milyon Japon bu ilçemizi izledi
5 milyon Japon bu ilçemizi izledi
GİRİŞ 29.03.2014 13:10 GÜNCELLEME 29.03.2014 13:10

Genellikli Kapadokya ve İstanbul'u ziyaret eden Japon vatandaşlarına, ülkede tatil yapılabilecek farklı yerler göstermek amacıyla Japon devlet televizyonu NHK Türkiye'de belgesel çekti. "Nana Eikura'nın Türkiye Gezisi" ile "Nana ile 1500 km" adıyla yayınlanan program, geçtiğimiz hafta seyirciyle buluştu.

İki bölüm olarak yayınlanan gezi programında Türkiye'den sadece altı bölge gösterildiği bilgisini veren Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, "Her bölümde üç bölge yer aldı. Ülkenin en yüksek reytingli kanallarından NHK, Japon turistlere gidilebilecek yeni alternatifleri sundu" dedi.

5 MİLYON KİŞİ İZLEDİ

Kanalın o yayın kuşağında minimum izleyici sayısının 3 milyon civarında olduğu açıklandı. Bizim programı NHK'nin Japonya dışı yayınları hesaba katılmadan yaklaşık 5 milyon kişinin izlediği belirtildi. Japonya dışı yayınların eklenmesi ve programın tekrarlarıyla birlikte izleyici sayısının 10 milyonu bulması bekleniyor" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?