Kocamın Ailesi 9.bölüm yayınlanıyor / izle

Fox TV'de yayınlanan Kocamın Ailesi 9.bölümü ile bugün ekranlara geliyor. Kocamın Ailesi yeni bölüm internetten canlı izleyebilirsiniz.

Kocamın Ailesi 9.bölüm yayınlanıyor / izle
Kocamın Ailesi 9.bölüm yayınlanıyor / izle
GİRİŞ 04.09.2014 16:16 GÜNCELLEME 04.09.2014 17:44

Yaz sezonunda oldukça sevilen ve başarılı dizileri ile dikkat çeken Fox TV bu başarısını devam ettirmek amacıyla sevilen dizileri ile yayına devam ediyor. Fox TV'nin sevilen dizilerinden biri olan Kocamın Ailesi 9.bölüm ile bugün ekranlara geliyor. Kocamın Ailesi yeni bölümünü canlı olarak izlemek için kanalın internetten sitesini kullanabilirsiniz.

Kocamın Ailesi 9.bölüm bu akşam saat 21:00'da Fox TV kanalında yayınlanacak. Bu yeni bölümü internetten izlemek isteyen kullanıcılar da Fox TV'nin internetten sitesinden sunduğu canlı yayın hizmetinden faydalanabilirler.

Fox TV, Kadim Dostum yeni bölüm canlı izlemek için tıklayın. Saat 21:00'dan itibaren Kocamın Ailesi dizisini canlı olarak izleyebilirsiniz.

Kocamın Ailesi 9. bölüm fragmanı izlemek için tıklayın.

Kocamın Ailesi 9. bölüm özeti

Şeniz, Engin buluşmasıyla ipler gerilmekte. Zafer, oğlu olduğundan şüphelendiği çocuğun ortalıklarda olmamasından tedirgin. Ar Ailesi Engin yüzünden ikiye bölünmüş, arada kalan Gazanfer çaresiz. Tülay ve Hakan cephesi yeni olaylara gebe, Pelin ise bu ilişkide oynadığı rolden habersiz. Miray yeni işine alışmaya çalışırken, Fatih’in aklı giderek karışmakta. Tarık ve Yonca’nın evlilikleri ise yeni bir sınavdan geçmek üzere, Tarık giderek karanlık geçmişine yaklaşırken hiç hesapta olmayan gelişmeler bizleri beklemekte.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'