Kadim Dostum 2.bölüm fragmanı yayınlandı / izle

Kadim Dostum dizisi 2.bölüm fragmanı yayınlandı. FOX TV'de yayınlanan Kadim Dostum dizisi yeni bölüm fragmanını internetten izleyebilirsiniz

Kadim Dostum 2.bölüm fragmanı yayınlandı / izle
Kadim Dostum 2.bölüm fragmanı yayınlandı / izle
GİRİŞ 06.09.2014 20:57 GÜNCELLEME 06.09.2014 21:23

FOX TV'nin yeni sezon dizileri arasında yer alan ve ilk bölümü ile sezona iddialı bir giriş yapan Kadim Dostum dizisi, 2. bölümünde heyecanı ve komediyi bir üst seviyeye taşımayı başarıyor. Pazartesi yayınlanacak yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kadim Dostum dizisinin 2.bölüm fragmanını FOX TV internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Kadim Dostum dizisinin ikinci bölümünde olaylar Mardin'e taşınıyor ve böylelikle dram kısmı azalarak olaylar daha çok komediye doğru yol almaya başlıyor. 

Kadim Dostum 2.bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız.

Kadim Dostum dizisinin konusu

Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı bir hikayeden uyarlanan Kadim Dostum'un, yapımcılığını Boyut Film, Mahsun Kırmızıgül üstlenmektedir. Zamanın durduğu şehir Mardin'den sıcak bir aile hikayesi geliyor. Masalsı şehrin efsane telkaricisi Sami Usta'nın çırakları Recep Dostum (Erol Aksoy) ile Bayram Kadim'in (Arif Erkin) çocukluktan süre gelen çekişmeleri kendileri birer usta olduktan sonra da artarak devam edip, işin içine Kadim ve Dostum ailelerinin evlere şenlik bireyleri de girince ortaya izlemeye doyamayacağınız bir komedi çıkıyor. 

Birbirlerine oynadıkları oyunları kurnazlık olarak gören kahramanlarımız aslında saf Anadolu insanının ruhunu kalp şeklinde bir telkari eseri gibi örerken bir yandan da bizi bolca güldürecekler.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'