Beni Böyle Sev 64. Bölüm / izle

Beni Böyle Sev dizisinin 64. bölümü TRT'de yayınlandı. İnternet üzerinden yeni sezon bölümü olan Beni Böyle Sev 64. bölüm izleyebilirsiniz.

Beni Böyle Sev 64. Bölüm / izle
Beni Böyle Sev 64. Bölüm / izle
GİRİŞ 09.09.2014 11:25 GÜNCELLEME 09.09.2014 11:36

TRT ekranlarında her pazartesi akşamı yayınlanan Beni Böyle Sev yeni bölümüyle 8 Eylül akşamı ekranlara geldi. Beni Böyle Sev 64. bölümü internette de Youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz. Yazımızın devamında yer alan bağlantıyı kullanarak Beni Böyle Sev 64. bölümün Youtube videosuna ulaşabilirsiniz.

Beni Böyle Sev dizisi yeni sezonuyla da Pazartesi günleri yayınlanmaya devam edecek. Beni Böyle Sev'in 64. bölümü ile beraber başlayan yeni sezonda yeni eğitim öğretim döneminin başlaması ile devam ediyor.

Beni Böyle Sev dizisi yeni bölümleriyle her hafta pazartesi günleri TRT'den yayınlanmaya devam ediyor. Tv ekranlarında yayınlandıktan sonra ise Beni Böyle Sev dizisi Youtube kanalı üzerinden izlenebiliyor. Beni Böyle Sev HD olarak yayınlanan bölümleriyle de Youtube üzerinde takip edilebiliyor.

Beni Böyle Sev 64. bölüm izlemek için tıklayın.

Beni Böyle Sev yeni sezon özeti

Üniversitede yeni öğretim yılı başlamıştır. Yeni öğrencilerden Zeyno’nun yolu, peşindekilerden kaçarken sığındığı okulda Tolga’yla kesişir. Tolga, bu gizemli kızdan ilk görüşte hoşlansa da, okulda bulunma amacından uzaklaşmaya hiç niyeti yoktur. Aynı sınıfta olduklarını gördüklerinde ikisi de şaşkınlığını gizleyemez. İkisi de kendi hedeflerine doğru yol alırken yollarına çıkan herkesin hayatına da etki edecek bir yolculuğun başında olduklarından habersizdir. Reha’nın şirket borçları, artık altından kalkılmaz bir hal almıştır. Yaşanan tüm bu sıkıntıların üstüne çektiği kendi sıkıntılarıyla birlikte aile yadigarı Melda çıkıp gelir. Melda, genç ve güzel bir kadındır ve kendine yeni bir hayat kurmak istemektedir. Gizemli zengin Menteş, her türlü dengeyi bozacak biridir. Tam bir baş belası olan Menteş’in istekleri herkesi şaşırtır. Varlıklı bir ailenin kızı olan Aylin, Zeyno’nun en yakın arkadaşı, sırdaşıdır. Ancak Zeyno kaçtığı gizemli yabancı yüzünden Aylin’den de uzak durmak zorundadır. Okulda asistanlık yapmakta olan Sevinç, büyük bir mutluluğun ilk adımlarını atmanın heyecanı içindedir. Ancak geçmişin gölgesinin adım adım peşinde olduğundan habersizdir. Okul hayatına yeni katılanlar... Ayrılıklar, hüzünler, kavuşmalar... Yepyeni sevdalar... Yepyeni bir başlangıç... Beni Böyle Sev’de eskiler, yenilerle buluşuyor. İzleyenlerine yine, yeniden, “Beni Böyle Sev” dedirtecek, yepyeni öyküleriyle...

8 Eylül’de, her zamanki günü ve saatinde TRT1 ve TRT1 HD’de...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor