Küçük Ağa 24. bölüm yeni sezon / izle

Küçük Ağa dizisi yeni sezonuyla 9 Eylül Salı günü yayınlanmaya başladı. İnternet üzerinden Küçük Ağa 24. bölümü izleyebilirsiniz.

Küçük Ağa 24. bölüm yeni sezon / izle
Küçük Ağa 24. bölüm yeni sezon / izle
GİRİŞ 10.09.2014 14:31 GÜNCELLEME 10.09.2014 14:33

Küçük Ağa dizisi yeni sezon ilk bölümü olan 24. bölüm ile Kanal D ekranlarında 9 Eylül Salı günü yayın hayatına kaldığı yerden devam etmeye başladı. Yeni sezonda Küçük Ağa dizisinde heyecan devam ediyor. Küçük Ağa son bölümünü internetten izleyebilirsiniz.

Küçük Ağa 24. bölümüyle ekrana gelmesinin ardından Küçük Ağa dizisinin hayranlarının da uzun bekleyişi sona ermiş oldu. Bir önceki sezon oldukça popüler olan Küçük Ağa dizisi, sezon arası boyunca hayranları tarafından merakle beklenen diziler arasında yer alıyordu. Yeni sezonda olacaklara dair ip uçları Küçük Ağa dizisinin yeni sezonunda da oldukça komik olaylara sahip olacağını gösteriyor.

Küçük Ağa 24. bölümünü izlemek için tıklayın.

Küçük Ağa dizisi 24. bölümde neler oluyor?

Kanal D’nin başrollerinde Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi’nin yer aldığı, geçtiğimiz sezona damgasını vuran ve izlenme rekorları kıran dizisi “Küçük Ağa” yeni sezon ilk bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümünde; Küçük Ağa’yı sevindirecek gelişmeler yaşanıyor.

Küçük Ağa, çeteyle beraber yaramazlıklarına devam etmektedir. Tüm aileyi peşinden koşturmadan rahat etmeyen Mehmetcan, tatile gittikleri Bodrum’da da Sinem’in, Ali’nin ve tüm ailenin yüreklerini hoplatır. Sinem ve Ali ise, iki çocukla baş etmeye çalışmaktadır. Mehmetcan ve kardeşi Ece, afacanlık konusunda rakip tanımazlar.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde