Filinta 56. son bölüm fragmanı izle

TRT 1 ekranlarında her Cuma saat 20.00'da ekranlara gelen Filinta'da bu hafta neler yaşanacak? Filinta son bölüm fragmanı haber7.com'da..

GİRİŞ 22.04.2016 10:12 GÜNCELLEME 22.04.2016 10:14

İki sezondur ekranlara gelen Filinta TRT 1'de her cuma saat 20.00'da yayınlanıyor. 'Bin Yılın Şafağında' sloganıyla ekranlara gelen Filinta dizi severlerin beğenisini kazanıyor. Her bölüm farklı bir heyecan yaşatan Filinta'da bu hafta neler yaşanacak? Filinta son bölüm fragmanı haber7.com'da..
Filinta bu hafta 56. bölümüyle ekranlara gelecek. ‘Bir Osmanlı Polisiyesi' olan dizi büyük bir izleyici kitlesine sahip. ES Film’in yapımcılığında çekilen Türk televizyonlarının titizlikle çalışılan, yapım kalitesi en yüksek işlerinden biri olan Filinta , yeni sezonunda seyircileri için bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor ve onları ekrana bağlıyor.



İlk sezonunda sektörün dünyaca ünlü isimlerini bünyesinde toplamış, yurt içi ve yurt dışında hem  seyircisinin hem de sektörün dikkatini çekmiş başarılı TRT dizisi Filinta , bu sezon çıtasını daha da yukarıya taşıyan sürprizleriyle ekrana geliyor. 

Sinematografik görsel şölen ve doyumsuz aksiyonu ile TRT ekranlarından seyircisine yansıyan Filinta dizisi, izleyicisine keyifli anlar yaşatıyor.Peki bu hafta Filinta son bölüm de neler yaşanacak? İzleyiciyi hangi sürprizler bekliyor?

Başrollerini Onur Tuna, Cem Uçan, Kamil Güler ve Süavi Eren'in paylaştığı Filinta son bölüm büyük heyecan yaşattı. Merakla beklenen Filinta 56.bölüm fragmanı yayınlandı. Ayrıca Filinta son bölümüyle sezon finali yapacak.Peki Filinta yeni bölümünde neler yaşanacak? Filinta 56. bölümle bu akşam ekranlara gelecek. İşte Filinta 56. (son) bölüm fragmanı.. 

Filinta 56. bölümde neler yaşanacak? 

Leyla’nın Sultan’a yaptığı suikast girişimi başarısız olur. Çünkü Mustafa oradadır. Mustafa, Leyla’yı çektiği sorguda Ali, Süreyya, Farah ve bebeğin yerini öğrenebilecek midir? Efendi Miloş, Mustafa’dan intikamını almak için harekete geçer. Akbar, İstanbul’da yerine getirmesi gereken görevlerde başarısız olunca, geldiği Yeni Dünya’daki Efendisinden son bir görev için emir alır! Bu görev çok tehlikelidir ve Sultan Abdülhamid’le ilgidir. Osmanlı’nın düşmanları konferansta alınan kararları uygulamamak için bir araya gelirler. Osmanlı’yı kendi aralarında pay etmek için planlar kurmaya başlarlar. Sultan Abdülhamid Han ise düşmanlarına karşı yeni bir oluşum kurmak üzeredir. İntikam ve hesaplaşmaların sonuna gelinmiştir. Osmanlı üzerinde kurulan bu kirli oyunların galibi kim olacaktır ? Kimler gidecek, kimler kalacaktır? Merak edilen tüm soruların cevabı Filinta 56.bölüm'de.. 

Filinta 55.bölümde neler yaşandı?

Akbar Eyyam ve Efendi Miloş’un adamlarına baskın yapan Filinta Mustafa ve ekibi artık Akbar’ın ve Miloş’un işinin bittiğini düşünmektedir. Oysa Efendi Miloş, kurduğu planla Mustafa’nın sonunu hazırlamaktadır. Mustafa, Miloş’un kendisini Sultan’ın gözünde bir hain gibi göstermek için planlar yaptığından habersizdir. Miloş’un eline düşen Bıçak Ali’yi kurtarmak zorunda olan Mustafa, dostu için nelerden vazgeçecektir ? Mustafa ve Ali çok zor durumdadır…Leyla ise Mustafa ve Miloş arasında kalacaktır. Aşkıyla görevi arasında kalan Leyla iyice köşeye sıkışmıştır. Ve üstelik bu kez olacakların ciddiyetinden habersizdir…Sultan Abdülhamid Han, çıkması muhtemel Osmanlı - Rus savaşını engelleyebilmek için Almanlarla görüşmelere başlar. İngilizler ve Rusların, Osmanlı’nın Almanlar ile anlaştığını düşünmeleri için planlar yapar. Rusya olası Alman- Osmanlı ittifakına nasıl tepki verecektir…Efendi Miloş oyun kurarken içine çekildiği tuzağı fark edip kimsenin beklemediği bir hamleyle son kozunu oynar. Miloş’un şimdiki piyonu ve hedefi kim olacaktır? Sultan’ı ve Mustafa’yı alt etmek için harekete geçen Miloş başarılı olabilecek midir?Abdülhamid Han ve Okçular Tekkesi... Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’nın 55. Bölümünde Sultan Abdülhamid Han’ın, Ruslarla savaşa zorlanan Osmanlı’nın geçirdiği bu karışık günlerinde, Fatih Sultan Mehmet Han’ın kurduğu 400 yıllık Okçular Tekkesi’ndeki sahneleri, geçen haftanın dikkat çeken bölümlerinden…

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Filinta İzmit'te 300 bin metrekare alanda çekiliyor. Dizi platosu olarak çekilen diğer dizilere göre en büyük dizi platosuna sahip. Dizi platosunun 55 bin metrekaresi kapalı inşaat alanında kurulmuş.Eski dönemleri konu alan dizide birçok eski inşalar kopya edilmiş. Bunlar arasında Pera'nın tramvayıda birebir olarak inşa edilmiş. Dünyada Çinden sonra, Avrupa'da ise en büyük dizi platosuna Filinta sahip. Sevilen dizi Filinta'nın dizi platosu İzmit Sekapark'ta kurulmuş. Filinta dizisi, hem kamera önünde hem de arkasında çalışan tüm ekibi sektörün en iyilerinden seçerek farklılığını da gösteriyor. 

Filinta birinci sezonunda İstanbul merkezliyken İkinci sezonda İstanbul, Pera ve Galata çemberinden çıkarak Üsküp’e, Şam’a, Balkanlar’a açılıyorlar. 

Yönetmenliğini Osman Kaya'nın yaptığı Filinta dizisi için her bölümde yaklaşık 1000 figüran oynuyor. Filinta dizi ekibi yaklaşık 120 kişilik bir ekiple çalışıyor. Dizinin plato inşası için ise 6 ay boyunca yaklaşık 40 heykeltıraş, sanat ekibi ve artistik hizmet ekipleri çalıştı. 

Merakla beklenen Filinta son bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. Merakla beklenen yeni bölüm bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!