Göç Zamanı 13. bölümde gün değiştirdi!

Göç Zamanı bu hafta 13. bölümüyle salı günü ekranlara gelecek. Göç zamanı son bölümde neler yaşanacak? İşte Göç Zamanı 13. bölüm fragmanı..

GİRİŞ 23.04.2016 12:51 GÜNCELLEME 23.04.2016 12:52

Yayınlandığı kısa süre zarfında kendisini seyirciye sevdirmeyi başaran dizi bu hafta cumartesi günü yerine salı günü ekranlara gelecek. Göç zamanı yeni gününde yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin başrollerini Vahide Perçin(Cennet), Talat Bulut(Yılmaz), Tilbe Saran(Hanım), Engin Benli(Artem), Cansu Tosun(Zümrüt), Arzu Gamze Kılınç(Sevgi), Elif Ceren Balıkçı(Kiraz) ve Gürkan Günal(Yemin) canlandırıyor. 

Kısa süreli yayın hayatında izleyiciyi kendine bağlamayı başaran dizinin yönetmenliğini Veli Çelik üstlenmiş. Önümüzdeki haftadan itibaren Salı günleri ekranlara gelecek dizinin son bölümünde neler yaşanacak? Cennet'in açtığı lokanta neden mühürleniyor? Kiraz neden sürekli önemsendiğini söyleyerek ablasına çıkışıyor? Lokantası mühürlenen Cennet ne yapacak? Mühürlenen lokantanın sorumlusu Sevgi mi? Tüm soruların cevabı Salı akşamı yayınlanacak olan Göç Zamanı 13.bölümde yanıt bulacak. İşte Göç Zamanı 13.bölüm 2. fragmanı haber7.com'da..

Göç Zamanı törelere ve erkek egemen bir dünyanın baskılarına yıllarca göğüs germiş, güçlü bir kadının hikayesini  ekrana getiriyor. Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan’ın üstlendiği dizide geçtiğimiz hafta neler yaşanmıştı? İşte geçen haftaki 12.bölümün özeti.. 

Göç Zamanı 12. bölümde neler yaşandı?

Cennet ve Sevgi, Handan’ın saldırısından Yılmaz sayesinde kurtulmuşlardır. Yılmaz’ın elinden kaçmayı başaran Handan’ın eline, Koçeri Ailesi’ne zarar verebilmek için yeni ve güçlü bir koz geçer. 

Zümrüt, Demir’in kendisiyle yaptığı konuşmadan sonra Yusuf’tan uzak kalmak için elinden gelen her şeyi yapacak ancak kendisini bir karmaşanın ortasında bulmaktan kurtulamayacaktır.

Yılmaz’la boşanmaktan vazgeçen Sevgi’nin hedefinde yine Cennet vardır. Kıskançlık oklarını Cennet’e çeviren Sevgi, Cennet’i köşeye sıkıştırabilmek için elinden gelen her şeyi yapar.

İstanbul’da ilki düzenlenecek uluslararası bir halıcılık fuarında Koçeri Halıcılık da yer alacaktır. Yılmaz ve Artem sergi heyecanını yaşarken, teşhire çıkaracakları antika halının onarım işini Cennet’e emanet ederler. Cennet, halıyı tamir eder ancak kendilerini bekleyen kötü sürprizden henüz haberleri yoktur. 

Göç Zamanı 13. bölümüyle artık haftaya salı akşamlarından itibaren ekranlara gelecek. Öncesinde cumartesi akşamları ekranlara gelen dizinin neden gün değiştirdiğiyle bir bilgi henüz belli değil. Ancak reyting sıralamalarında yüksek puanlar alıp üst sıralara oturmayı başardı. Diğer yandan salı akşamları ATV'de ekranlara gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı diziye rakip olacak. Göç zamanı 13.bölüm 2.fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Vahide Perçin kimdir?

2003’de yayınlanan Bir İstanbul Masalı dizisindeki Suzan Kozan rolü ile televizyon dünyasına adım attı ve tanındı.

Vahide Perçin , 13 Haziran 1965 tarihinde Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarak İzmir‘de doğmuştur. Lisede grafik okudu, Üniversiteye başladığında İktisat Fakültesine girdi. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü kazandı, oraya devam etti. Okul devam ederken Ankara Sanat Tiyatrosu (AST) oyuncusu Altan Gördüm ile 1992 yılında evlendi.

Vahide Perçin 2003’de yayınlanan Bir İstanbul Masalı dizisindeki Suzan Kozan rolü ile televizyon dünyasına adım attı ve tanındı. Gördüm ailesi İstanbul’a yerleşti. Hemen arkasından Hırsız Polis dizisindeki Fulya rolüyle seyirci karşısına çıktı. 2006’da İlk Aşk filminde Çetin Tekindor‘la başrolü paylaştı. 2007 yılında Annem adlı dizide Zeynep Eğilmez karakterini canlandı.

Adını Feriha Koydum dizisinde başrol oyuncusu olarak başarıyla Zehra Yılmaz rolünü sürdürdü. Fakat dizinin 3. sezonundan itibaren diğer başrol oyuncusu Hazal Kaya ve yardımcı oyuncular Barış Kılıç ve Ceyda Ateş gibi oyuncularla beraber dizinin kadrosundan ayrılmıştır.

2012 senesinde Private Practice adlı dizinin uyarlaması olan Merhaba Hayat adlı bir medikal dizide doktor rolünde oynamıştır.

2011 senesinde meme kanseri olduğunu öğrendi, yoğun bir tedavi sürecinin ardından hastalığı yendi.

Vahide Perçin, 1991 yılından beri tiyatro oyuncusu Altan Gördüm ile evli olup Alize Gördüm (d.1994) adında bir kızları vardır. 22 yıldır evli olduğu eşinden Mart 2013’de boşanıp kendi kızlık soyadı olan Perçin‘i kullanmaya başlamıştır.

2013 senesinin haziran ayında “Muhteşem Yüzyıl” dizisine Hürrem Sultan olarak girdi.

Ödülleri : 
1996 – Sanat Kurumu, En İyi Kadın Oyuncusu Ünvanı
2007 – 14. Altın Koza Film Festivali, “En İyi Kadın Oyuncu” Ödülü (İlk Aşk) 
2007 – Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödülleri, “En İyi Tiyatro Oyuncusu” Ödülü (Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler) 
2007 – İsmail Dümbüllü en iyi tiyatro oyuncusu ödülü
2008 – Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Yılın Ödülleri, “Yılın Kadın Oyuncusu” Ödülü (Kanal D Annem Dizisi) 
2008 – Galatasaray Üniversitesi 2008’in “En”leri, en iyi kadın tiyatro oyuncusu ödülü

Tiyatro oyunları: 
2007 – Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler : Éric-Emmanuel Schmitt – Oyun Atölyesi 
2002 – Olağanüstü Bir Gece : Jerome Chodorov – Adana Devlet Tiyatrosu 
2000 – Ayrılık : (Behiç Ak) – Ankara Sanat Tiyatrosu 
2001 – Cadı Kazanı : Arthur Miller – Adana Devlet Tiyatrosu 
2001 – Kızılırmak Karakoyun : Tuncer Cücenoğlu – Adana Devlet Tiyatrosu 
1999 – Köse Dağın Köprüsü : Erol Aksoy – İzmir Devlet Tiyatrosu 
1998 – Barış : Aristopfanes – İzmir Devlet Tiyatrosu 
1997 – Oyunun Oyunu : Michael Frayn – İzmir Devlet Tiyatrosu 
1996 – Şeytan Örümceği : Erdogan Aytekin – İzmir Devlet Tiyatrosu 
1994 – Pazar Keyfi : G. Mitchelle – Ankara Sanat Tiyatrosu 
1993 – 403.Kilometre : İsmet Küntay – Ankara Sanat Tiyatrosu 
1992 – Yer Demir Gök Bakır : (Yaşar Kemal – Ankara Sanat Tiyatrosu 
Fehmi Paşa Konağı : Turgut Özakman
Macbeth : William Shakespeare

Filmleri:
2012 – Ayhan Hanım 
2011 – Zefir 
2008 – Devrim Arabaları 
2007 – İyi Seneler Londra 
2006 – Kilit
2006 – İlk Aşk 
2004 – Anlat İstanbul

Televizyon Dizileri :
2003 – 2005 – Bir İstanbul Masalı
2005 – Hırsız Polis
2007 – 2009 – Annem
2011 – 2012 – Adını Feriha Koydum
2012 – 2013 – Merhaba Hayat
2013 – Muhteşem Yüzyıl

Vahide Perçin, Talat Bulut ve Tilbe Saran’ın başrollerindeki  “Göç Zamanı”  önümüzdeki haftadan itibaren Salı 20.00’de ekrana gelmeye başlayacak. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde torpil: Başkan Yardımcısının eşi müdür oldu